Magazin > Film & Glasba & TV
71 ogledov

Tanja o ljubezni in prevari

Tanja Žagar Arhiv izvajalke
Tanja Žagar, ki je sicer skrivnostna glede svojega ljubezenskega življenja, se je o tej temi razpela v njeni najnovejši skladbi Številka 3. Je s tem razkrila tudi kakšno svojo skrivnost, glede na to, da je besedilo napisala sama?

Kljub izjemno delovnemu poletju, številnih nastopih in kar dveh celodnevnih avtobusnih  izletih  - Blejski in Dobrnški Žagariji, je Tanja Žagar za vse ljubitelje  njene  glasbe pripravila nove pesmi, ki jih bomo še pred koncem leta poslušali na novem albumu, ki bo že 4. po vrsti.

Številka 3 je prvi singel s prihajajočega albuma. Tanja se je tokrat podala v malo bolj aktualne disco plesne ritme in za pesem zopet sama napisala besedilo. Pesem govori  o  partnerstvu  in  prevari, predvsem pa o tem, da ni treba nikogar čakati, saj je izbira le naša.

Žagarjeva se v tem času posveča še zadnjim snemanjem novih pesmi in obljublja, da  bo  novi album,  tako  kot  tudi  nova  pesem  »številka  3«, vsekakor presenetil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.