Magazin > Film & Glasba & TV
775 ogledov

Tekmovalec Življenja na tehtnici meni, da jih televizija pošilja v sekto

življenje na tehtnici, miha Planet TVa
Mihu ni bilo do nagrade.

Tekmovalci rdeče ekipe so ta teden zmagali in si priborili kar dve nagradi. Prva je bila ura joge, ki se je nihče ni prav zelo razveselil. Najbolj skeptičen je bil do te nagrade Miha, ki je celo izjavil, da bi raje ostal v hiši in modri ekipi pomagal pri čiščenju. "Ko sem slišal za jogo, sem mislil, da k njej hodijo samo tisti, ki so malo čudni. Zdaj moram pa še jaz tja," je bil razočaran Miha, ki je jogo primerjal s sekto. 

"Joge se ne veselim. Raje bi z modrimi čistil. Že, ko sem to včasih gledal na televiziji, se mi je zdelo popolnoma brezzveze. Zdi se mi kot neka sekta. Brezzvezna. Upam, da nam ne bo treba klicati duhov in dvigovati rok. V tem primeru bom takoj zapustil prizorišče," je še izjavil Miha in dodal: "V tem ne vidim nobene rekreacije. Vzgojen sem bil v krščanskem duhu in na take bedarije, ki so prišle iz Amerike, ne dam nič."

No, na koncu se je Miha le potrudil in sledil navodilom vaditeljice, dal pa je vedeti, da se z jogo v prihodnosti zagotovo ne bo ukvarjal.

Rdeči pa so dobili še eno nagrado. Na naslednjem tehtanju bodo namreč lahko enemu kandidatu iz nasprotne ekipe prepovedali tehtanje. Če bodo izbrali pravega, bi lahko bili v veliki prednosti. 

Na tehtanju sta se pri modrih doslej vedno najbolje odrezali Ina in Blanka

življenje na tehtnici | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.