Magazin > Film & Glasba & TV
45264 ogledov

To dekle je našemu priljubljenemu pevcu ukradlo srce

žiga kunstič Planet TV
Ji kaj zavidate?

Član skupine Polkaholiki, Žiga Kunstič, je v šovu Riba, raca, rak pokazal svoje kuharske sposobnosti in tudi svoje dekle Naomi, s katero je v zvezi dobro leto.

Mladenič je več kot očitno zaljubljen do ušes. "Naomi je moja mala princeska. Res zanimiva ženska. Mislim, da bi mi brez nje tako kot v kuhinji tudi sicer v življenju težje uspevalo. Res je zanimiva, prijazna, čustvena in vse, kar pride s tem. Pomeni mi največ na svetu," je povedal pevec, ki odkrito priznava, da je lepotica tista, ki v hiši nosi hlače. "Nosim dolgo kiklico. Saj mi paše," se je pošalil.

Par skupaj preživi vsaj prosti trenutek. Žiga pravi, da je zaradi Naomi boljši človek, saj nanj vpliva s svojo pozitivno energijo. Da to drži, so opazili tudi njegovi gostje, pevki Regina in Saša Lendero ter nekdanja manekenka Jana Koteska, ki je v šovu spregovorila o hudi bolezni, s katero se je soočila, ko ji je bilo 26 let. "Ko govoriš o Naomi, letijo iskrico. Raznežiš se," je povedala Regina, ki meni, da bo Žiga verjetno že kmalu stopil pred oltar. 

Mladenič si je sicer z odličnim menijem prikuhal 19 točk.

Jana pa ni bila edina, ki je v šovu spregovorila o osebnih izzivih. Saša Lendero je dobila vprašanje o ločitvi. "Še vedno ne vem čisto točno, kaj mu je bilo, ampak čutiš, da je nekaj narobe. Ne veš, kaj je narobe, nasprotna stran ti ne zna povedati, kaj je narobe ... ali noče povedati," je med drugim povedala.

 

 

Komentarjev 4