Magazin > Film & Glasba & TV
6035 ogledov

To je nastop, ki ga je čakal svet

celine dion
1/3
Profimedia
Velika vrnitev! Celine Dion pela z Eifflovega stolpa.

Včeraj so se v Parizu slavnostno začele olimpijske igre. Med nastopajočimi je bila tudi kanadska pevka Celine Dion, ki je morala pred dvema letoma iz zdravstvenih razlogov odpovedati svetovno turnejo. Kot je znano, je diva zbolela za neozdravljivo in redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom otrdelosti. 

Celine je takoj napovedala, da se bo borila in naredila vse, da bo nekoč spet stala na odru. “Odločila sem se, da bom delala z vsem svojim telesom in dušo, od glave do pet, z medicinsko ekipo. Moj cilj je spet videti Eifflov stolp!” je pred časom povedala za Vogue. Stolpa ni le videla, z njega je včeraj celo pela. Doletela jo je velika čast, saj se je z njenim nastopom slovesnost zaključila. Diva, ki je bila v odlični formi, je zapela pesem Edith Piaf, "Hymne à l'amour" (Oda ljubezni). Za nastop naj bi Kanadčanki plačali dva milijona evrov.

Šov se je sicer začel z nastopom Lady Gaga, ki je ob reki Seni zapela pesem "Mon truc en plume" (Zizi Jeanmaire).

 

Komentarjev 7
  • stinger 12:59 27.julij 2024.

    Celine je bila odlična, scena tudi, ampak pedrovski perverzneži so šli pa predaleč.. Norčevanje iz zadnje večerje, 4 jezdec apokalipse, performans za perverzneže, ki ne spoštujejo pravic večine, ki tega noče

  • Avatar rajko55
    rajko55 12:29 27.julij 2024.

    V woke dekadenci ni ne religije, ne kulture.. samo še perverznost.... Ta francoska parodija je zadnje opozorilo, kaj se zgodi, če skrajnim marginalcem podeliš preveč pravic.....

  • Plavi-mil 12:06 27.julij 2024.

    Predolgo, posnemanje evrovizije, samo pedrstvo, koliko časa bodo še poveličevali LGBT agendo, kdo plačuje te akterje alj sami sebi reklamo delajo, od pedrstva ne bo človeškega prirastka in ne bo več športnikov.