Magazin > Film & Glasba & TV
54450 ogledov

Toliko naj bi zaslužili tekmovalci Exatlona

exatlon Youtube
Splača se …

V Sloveniji Exatlon letos spremljamo prvič, v tujini pa je ta šov popularen že več let. Licenca šova je v rokah turške produkcijske hiše Acun Medya, ki si je izmislila tudi šov Survivor. Doslej so posneli že Exatlone za Slovenijo, Grčijo, Romunijo, Brazilijo, Kolumbijo in Mehiko.

Tekmovalci za nastop dobijo plačilo, koliko, pa je odvisno tudi od tega, ali gre za slaven obraz ali izzivalca. Kot je znano, v Exatlonu sodelujeta dve ekipi – eno sestavljajo znane osebnosti, drugo neznani tekmovalci. Koliko so za nastop dobili slovenski tekmovalci, Planet TV ne razkriva, po spletu pa so zaokrožili zneski, ki naj bi jih prejeli tekmovalci Exatlon United States, eni najbolj popularnih oddaj na kanalu Telemundo. Slavni na teden menda dobijo tri tisoč dolarjev, "navadni smrtniki" pa 1500 dolarjev. "Izzivalci zaslužijo manj, saj to skupino sestavljajo predvsem študenti in ljudje, ki nimajo redne službe," se glasi razlaga za razliko v plačilu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.