Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Tomaž: Lidija bo zmagala

gostilna išče šefa voyo.si
Ta teden tekmovalce čaka enaka nagrada kot prejšnji, zato se je Tomaž odločil, da jo bo prepustil Lidiji.

Zmagovalca tedenskega izziva čaka enaka nagrada kot v minulem tednu, obisk družine, ki pa jo bo moral, če bo spet zmagal, odstopiti tekmovalcu po svoji izbiri. Je Tomaž zato že vrgel puško v koruzo? Svojo družino je za nagrado v nedeljo namreč obiskal prav on. "Veš, da se jaz ne bom kar tako dal. Tudi če ne bi bilo nič od tega (nagrade ali nominacije, op. a.), se jaz ne bi kar tako predal," je rekel, a napovedal, da bo ta teden zmagala Lidija.

Iztoka in Tomaža pa Lidija očitno le malce skrbi, saj sta jo podražila, naj neha jamrati, kako si želi domov. Obtožila sta jo celo, da je to morda taktika, na koncu pa bo iz rokava potegnila kakšnega asa. Lidija se je branila, da to ni res in da je dva jokerja že porabila. Vojakinja morda res ne igra, a je že dvakrat dokazala, kako veliko podporo ima zunaj, in ravno to je tisti as, ki lahko Iztoka in Tomaža upravičeno skrbi.

 



Komentarjev 2
  • Jaka.marinsek 13:52 04.december 2013.

    zakaj jo skoz prodajate za vojakinjo? NI vojakinja, je kuhar v vojski in ima status vojaškega uslužbenca, kar niti od daleč ni isto kot profesionalni vojak.

  • dragec 13:28 04.december 2013.

    saj, "smo vsi vojska" .....ma to je igra, šou, kdo gleda, gleda, o usodi odločata Pro plus in mister Bine.