Magazin > Film & Glasba & TV
66 ogledov

Tyra množično odpušča iz Top modela

Tyra Banks Flynet/JLP
Tyra Banks se je odločila za popolno čistko. Iz svojega šova Ameriški top model je odpustila sodnika Nigela Barkerja, trenerja manekenk J. Alexandra in vodjo fotografiranj Jaya Manuela.

Tyrin resničnostni šov Ameriški top model bo maja zaključil že 18. sezono. Žal pa se naslednji ne bodo pridružili stalni sodelavci Nigel Barker, Jay Manuel in J. Alexander, saj jih je Tyra odpustila. S Kenom Mokom, izvršnim producentom šova, sta javnosti prekinitev sodelovanja s trojico razložila takole: "Nigel, Jay in J. Alexander so bili čudovit doprinos šovu in bodo vedno del Top modela. Z njimi bomo še vedno sodelovali, a pri drugačnih projektih." Svoje je dodala tudi Tyra sama, ki je na Facebooku zapisala: "Hvala vam za vsa leta, ki smo jih preživeli skupaj, delati z vami je bil izjemen užitek. Komaj čakam, da vidim, kaj nam bo prinesla prihodnost."

"Veliko sreče moji zamenjavi. Verjamem, da je nekoga, ki je bil v šovu 19 sezon, težko zamenjati," je izjavil Baker, ki meni, da so ga odpustili, ker oddajo čaka popolna prenova. Gledanost zadnjih dveh sezon je bila namreč katastrofalna.

Nenadna odpuščanja sicer niso nič novega, saj je uspešna manekenka v preteklosti že kar nekajkrat zamenjala sodnike. Pred tem je odrezala tudi Janice Dickinson, Paulino Porizkovo in Andréja Leona Talleyja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.