Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Đuro: "Angelina je zadovoljna"

Neka DJ odmah dole CJ je naslov novega ploščka sarajevske zasedbe Bombaj Štampa. Žurnal24 main
Frontman sarajevske zasedbe Bombaj štampa Branko Đurić – Đuro je predstavil nov album Neka DJ odmah dole CJ, ob promociji pa nam je zaupal tudi, kako je s filmom, ki ga je posnel z Angelino Jolie.

"Skupina Bombaj štampa obstaja od leta 1982 in z rock 'n' rollom se je vse začelo. Zato sem se vpisal na akademijo in se začel ukvarjati z igro. Režija je prišla po tem, ko se je začela vojna in se nisem več želel ukvarjati ne z rock 'n' rollom ne z igro," pravi Branko Đurić - Đuro, igralec, režiser in frontman sarajevske zasedbe Bombaj štampa, ki je pred kratkim izdala nov album Neka DJ odmah dole CJ.

 

Dokler bo igranje užitek

Plošček je nastajal dve leti, izid pa se je zavlekel tudi zato, ker sta na njem dve pesmi Chucka Berryja ter Keitha Richardsa in Micka Jaggerja in je skupina potrebovala njihovo privolitev.

 

Branko %C4%90uri%C4%87 %C4%90uro Bombaj %C5%A0tampa | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Đuro pravi, da člani zasedbe igrajo zaradi lastne zabave in o turneji ne razmišljajo: "V Sarajevu smo imeli nekaj koncertov. Tam imamo še vedno veliko oboževalcev, tudi novih, ki smo jih dobili zdaj. Ampak resna turneja – ne živim od tega. Igrali bomo, dokler bo to užitek in bomo imeli za to vse možnosti." Sicer zaprisežen fan Rolling Stonesov se, vsaj kar se tiče rock 'n' rolla, opisuje kot "old fashioned guy". "Poslušam tudi blues, toda impresirajo me predvsem kitare in rifi."

 

Angelina je zadovoljna

Sicer je Đuro pred kratkim odigral tudi vlogo v filmu Untitled Bosnian War Love Story, ki ga režira Angelina Jolie. "Pred nekaj dnevi sva se z Angelino slišala. Pravi, da je osnovno verzijo filma že zmontirala in da je zelo zadovoljna. Komaj čakam, da ga vidim," pravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.