Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

V kino gredo ...

1/2
Žurnal24 main
25. februarja v kinematografe prihaja drama V mojih nebesih, ki jo je režiral slavni Peter Jackson. Preverite, ali ste med srečneži, ki si bodo film lahko ogledali brezplačno.

Vstopnico za ogled filma prejmejo Jože Ž., Janez S., Anja M., Sara B. in Marjana A.. Čestitamo.

Nova Jacksonova mojstrovina
Peter Jackson
je mojster fantazijskih filmov. Svoje izkušnje je odlično uporabil tudi v svojem najnovejšem delu, drami V mojih nebesih.

Rešite kviz in si priborite vstopnico za ogled filma.

Film, za katerega Jackson pravi, da je tudi triler, govori o umoru 14-letne Susie, ki iz onostranstva opazuje, kako se z žalostjo spopada njena družina. Susie je ujeta v skrivnostnem in prečudovitem svetu, ki mu pravi "Vmes", in nemočno opazuje napore očeta in sestre, ki se trudita najti morilca. Poskuša jima pomagati, a njena dejanja, ki jih povzroči v resničnem svetu, se na nenavadne načine odražajo tudi v njeni dimenziji.

Odličen režiser, odlična zasedba
Film je nastal po romanu Alice Sebold in kritiki so bili nad njim navdušeni. A ne le oni, temveč tudi Peter Jackson, ki je izjavil: "Roman Alice Sebold je ena tistih izjemnih knjig, v katerih ne veš, kaj lahko pričakuješ. Je čvrsta, vznemirljiva, čustvena zgodba in za režiserja izjemno zanimiva." 

Susie je upodobila Saoirse Ronan, ki je nase opozorila že v filmu Pokora. S svojo odlično igro v omenjeni drami si je prislužila celo nominaciji za zlati globus in oskarja. Vlogo njenega očeta pa so zaupali nekdanjemu glasbeniku Marku Wahlbergu, ki je lahko spet dokazal, da je njegov igralski talent večji od pevskega. V drami sicer igrata še odlični Rachel Weisz in Susan Sarandon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.