Magazin > Film & Glasba & TV
630 ogledov

V Planetovem šovu je padel prvi poljub!

življenje na tehtnici Planet TV
Že nekaj časa se šušlja, da so se med tema dvema tekmovalcema spletle romantične v vezi.

V šovu Življenje na tehtnici so ta teden veljala nova pravila. Tekmovalci tokrat niso bili razdeljeni v skupini, ampak dvojice. Več o tem TUKAJ.

Kako so se odrezali, je pokazalo tehtanje. Največ sta skupaj izgubila Teja in Denis, najmanj pa Ina in Adriana. Teja je obljubila, da bo Denisa v primeru zmage poljubila in obljubo je izpolnila. Da se med 33-letnim računalniškim tehnikom iz Juršincev in 22-letnico iz Kresnic nekaj plete, se govori že nekaj časa.

Za Tejino srce se je menda potegoval tudi Dejan, ki ga je mladenka rada kdaj pa kdaj zmasirala. "On se bo ja stopil. Čisto poten je že, ko ga samo malo prime," je povedal Miha in dodal, da Teja "zna s fanti", ki se "lepijo" nanjo. Denis se je konkurence znebil že pred nekaj tedni in očitno zgrabil priložnost, da se Teji približa. Ta sicer pravi, da se v šovu ne bo z nikomer romantično zapletala, kaj se bo zgodilo zunaj, pa bo pokazal čas.

Izpadla ena od favoritk 

Presenetljivo slabo se je ta teden odrezala Blanka, ki je veljala za eno od favoritk za zmago. Izgubila je 0,1 kilograma in z Ino pristala na izločanju. Čisto vsi njeni sotekmovalci so se strinjali, da je ona tista, ki mora domov. Blanka je bila jezna, izjavila je celo, da se ji zdi ta odločitev nagnusna in da ji gre na bruhanje. Svoje sotekmovalce je označila za strahopetce, ki so jo izločili le zato, ker so v njej videli veliko konkurentko. Najbolj je bila razočarana nad Anžetom, ki je bil ta teden njen "učitelj", in Tejo, ki ji je poklonila nagrado, ki jo je Blanka dobila po zmagi na izzivu.

Blanka je bila ta teden sicer tudi v središču spora z Nejcem. Zakaj, izveste TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.