Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

V Zagreb prihajata Hurts

Hurts Promo
Britanski duet Hurts bo čez štiri mesece nastopil v Zagrebu, kjer bo predstavil v Veliki Britaniji najhitreje prodajano ploščo lanskega leta, Happiness.

Debitantsko ploščo Happiness sta Theo Hutchcraft in Adam Anderson izdala lansko leto in je nemudoma navdušila občinstvo. Poslušalci britanske radijske postaje BBC so njun glasbeni prvenec še istega leta izglasovali na četrto mesto najobetavnejših glasbenikov leta. Plošča je postala najhitreje prodajana v letu 2010 in se tako uvrstila na četrto mesto najuspešnejših britanskih plošč leta.

Čeprav sta Theo in Adam zaslovela tako rekoč čez noč, je njun uspeh rezultat dolgoletnega dela in nasprotovanja vsem tistim, ki njune glasbe niso odobravali – po mnogih neupravičenih nalepkah so ju označili celo za "boyband". Kot pravita sama, ju je vse to naredilo še močnejša. Trenutno koncertirata  po  Evropi, v  sklopu poletne turneje pa bosta gostovala tudi na mnogih znanih festivalih, kot so Glastonbury Festival, T in the Park, Rock am Ring/Rock im Park in Elevation Festival. Najbližje nam bosta v nedeljo, 23. oktobra, ob 20. uri v Boćarskem domu v Zagrebu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.