Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Več kot le kino

cineplexx cineplexx
Cineplexx bo v Sloveniji nudil več kot dosedanji kinematografi, obljubljajo. Cineplexxova doživetja najdete v nakupovalnih centrih Planet Tuš (Koper, Novo mesto, Celje, Maribor, Celje).

Cineplexx, eden izmed vodilnih kinematografov v Evropi na področju digitalizacije slike, zvoka in 3D tehnologije, obljublja novo doživetje na področju preživljanja prostega časa. "Cineplexxova napredna digitalna tehnologija je izostrila zvok, ob novi sliki ter 'RealD 3D'-tehnologiji pa postanejo naša doživetja filma resnična in popolnoma otipljiva. Poleg najmodernejše tehnologije, Cineplexx razvaja svoje obiskovalce tudi s prijateljskim druženjem, zabavo in sprostitvijo ter z nepozabnimi dogodki, ki bodo ukrojeni po meri vsakega obiskovalca in bodo prava sladica za še tako različne ali zahtevne okuse. Cineplexx, doživetje na vsakem koraku," pravijo.

Otvoritev ta vikend!

Ta vikend bo v vseh njihovih kinematografih možno kupiti cenejše kino vstopnice. Te bodo stale le tri evre (Razen za film Hitri in drzni 6, za katerega velja redni cenik vstopnic.), poseben popcorn meni pa samo 1 evro.

To soboto bo v Cineplexxovih kinematografih še posebej pestro. Ob 20. uri bo namreč potekala ekskluzivna predpremiera filma Hitri in drzni 6. Z malo sreče in znanja lahko dve vstopnici za ogled premiere v Celju zadenete tudi na našem portalu. Na ta dan bo avtoklub GaS Tuning v Celju priredil  največje srečanje predelanih vozil v Sloveniji - Show'n'Shine, ki ga bo pospremil bogat spremljevalni program z driftanjem, stunti, didžeji, nastopajočimi in obilico lepih deklet ter znanih osebnosti iz slovenskega medijskega prostora. Žur se začne že ob 13. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.