Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Vstopnici kot skriti zaklad

Hurts
1/2
Wikimedia
Oboževalci dueta Hurts vedo, da jih v vsakem mestu, kjer Hurts nastopita, čakata 2 brezplačni vstopnici.

Lov za vstopnicami se odpira. Skrivno mesto namreč Hurts fotografirata in objavita v obliki statusa na svojem facebook profilu. Tisti oboževalec, ki prvi prepozna skrivno mesto, si njun koncert lahko ogleda brezplačno.

Kam bosta Theo Hutchcraft, glavni pevec v duetu Hurts, ter Adam skrila vstopnice v nedeljo, 23. oktobra, ko bosta nastopila v Zagrebu, spremljajte na facebooku in morda vam Theo in Adam prineseta srečo!

Imata veliko posnemovalcev

Premišljen slog, izčiščene linije in nekaj svetovnih hitov (Stay, Wonderful Life in Better than Love) so britanski duet v letu dni izstrelili med najbolj opazne glasbenike. Slog je tako prepričljiv, da Hurts posnemovalce lahko vidimo tudi na ljubljanskih in zagrebških ulicah!

Ljubezen do detajlov in obveza, da se bosta vedno in povsod pojavljala brezhibno oblečena in počesana, je vzbudila pozornost modnega velikana Giorgia Armanija, ki ju je za aktualno turnejo tudi oblekel. O pomembnosti zunanjega videza in emocionalni navezanosti na določene kose oblačil Theo razlaga z veliko vnemo: "Loščenje svojih čevljev me je že od nekdaj napolnjevalo s ponosom, samo fizično dejanje poliranja je v veliki meri podobno ustvarjanju glasbe – vse je v detajlih. Sem ponosen in mislim, da bi moral lesk mojih čevljev to tudi odsevati."

"Moški obožujemo tovrstni ritual; daje nam občutek ponosa in kontrole nad življenjem – to se je posebej pokazalo v času, ko nisem imel veliko denarja, takrat me je ritual čiščenja čevljev spominjal na dejstvo, da imam vsaj košček svojega življenja v mojih rokah, da ga nadziram", je v enem izmed intervjujev dejal Theo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.