Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Z iPadom po dogodkih v Ljubljani

Apple2 Dejan Mijović
Nova aplikacija za iPad, ki uporabnikom svetuje, kje se lahko zabavajo v prestolnici.

Slovensko podjetje Kolektiv je izdelalo aplikacijo za iPad Wazapp oziroma napovednik, ki vsak dan izbere devet najboljših dogodkov, ki se bodo zgodili v Ljubljani. Kot so pojasnili v Kolektivu, so dogodki predstavljeni s kakovostnimi opisi, visokoresolucijskimi fotografijami in videoposnetki, kar jih ločuje od drugih napovednikov, ki stavijo predvsem na količino.

"Za Ljubljano smo se odločili zato, ker bi bili stroški za kakšno drugo večje mesto za zdaj previsoki. Do konca leta imamo v načrtu še eno večje evropsko mesto, trenutno je najzanimivejši London, v naslednjem letu pa upamo še na najmanj deset večjih evropskih mest," je za Žurnal24 povedal avtor aplikacije Gregor Fras, naročnino, ki znaša 0,99 evra na mesec, pa utemeljil z besedami: "Res je, da je ogromno podobnih aplikacij brezplačnih, a smo šli v plačljivo različico, ker verjamemo, da uredniški izbor predstavlja takšno dodano vrednost, da bo za uporabnika dovolj zanimiva. Je pa to teza, ki jo bo na trgu treba še preveriti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.