Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Z nami na Alexa Gaudina

V soboto, 18. junija, se bo v Termah Čatež odvijal Pool Party, na katerem bo mno Žurnal24 main
V soboto, 18. junija, se bo v Termah Čatež odvijal Pool Party, na katerem bodo množico razplesavali Alex Gaudino, Richard Murray ... Izpolnite kviz in se potegujte za dve izmed osmih vstopnic.

V soboto, 18. junija, med 13.00 in 2.00 ne zamudite vrhunske zabave Pool Party, ki bo potekala v Termah Čatež v Čatežu, saj bodo na njej nastopili vrhunski didžeji, ki prihajajo iz valilnice ene največjih svetovnih elektronskih klubskih imen, Ministry Of Sound iz Londona.

Tako v Čatež prihajajo DJ Alex Gaudino, DJ Richard Murray in DJ Paul Deighton, nastopila pa bosta še DJ Sylvain in DJ Mannix ter drugi uveljavljeni in neuveljavljeni didžeji, ki bodo izbrani v Mini Reality Showu za Preparty didžeje na predizborih, ki se bodo odvijali v živo po klubih v večjih mestih. Pomembno je tudi dejstvo, da bo v primeru močnega dežja večji del prizorišča pokrit s streho!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.