Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Za ljubezen skoraj ob zobe

Jacob
1/11
Grega Gulin
Vse bolj priljubljeni pevec in plesalec Jacob je v klubu LUX predstavil avdiovizualno podobo svoje najnovejše skladbe.

Skladba Spread the love, 'cause we are all good people! v zvoku in sliki nagovarja poslušalca, da je ljubezen velika zmagovalka. Je tista, ki vedno najde pot k sreči, veselju in srčnosti. Mnogokrat prezrta se pojavlja v različnih pojavnih oblikah. Ljubezen do sebe, narave in ljudi je najvišja stopnja umetnosti. Zavestno iskanje lepega in iskrenega osrečuje ter vodi k polnemu življenju, ki bo ustvarjalo spomine za prihodnost.

Simpatični mladenič Jacob je o ozadju nastanka skladbe povedal: "Ko smo ujeti v tisti trenutek, ko se zdi, kot da svet ni najbolj prijazen do nas, je edina pot, da smo prijazni drug do drugega. Takrat ne smemo pozabiti, da je treba ohraniti spoštovanje do sebe, da se imamo radi in da širimo toplino. Ne nazadnje, vsi smo dobri ljudje in lepo bi bilo, če bi držali skupaj, zato si vedno zapojte refren: Spread the love, 'cause we are all good people! (Širimo ljubezen, saj smo vsi dobri ljudje)."

Na snemanju spota razbil zobe

Da pa kljub ljubezni nesreča nikoli ne počiva, je na lastni koži občutil tudi Jacob, ki se je poškodoval že takoj na začetku snemanja videospota. Ob izvajanju gibov ob drogu si je namreč razbil zobe, a potem vseeno zdržal do konca snemalnega dne. "Nekaj pljunkov krvi, kakšen obkladek, pa je bilo v redu. Naslednji dan oziroma dva dni kasneje pa nisem nič jedel, saj nisem mogel premikati čeljusti," nam je zaupal Jacob.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.