Magazin > Film & Glasba & TV
9188 ogledov

Za vse, ki radi gledate Gorskega zdravnika, imamo dobro novico

podeželska zdravnica Planet TV
Na Planet TV prihaja nadaljevanka Podeželska zdravnica.

Na Planetu boste od ponedeljka, 15. julija, dalje lahko spremljali nemško dramsko serijo Podeželska zdravnica (Die Landarztpraxis). Na sporedu bo od ponedeljka do četrtka ob 20. uri, vsakokrat bosta na sporedu po dva dela.

V seriji bomo spremljali dr. Sarah König (Caroline Frier), ki po mnogih letih dela kot urgentna zdravnica v Berlinu išče svež začetek zase in za svojo najstniško hčer Leonine (Katharina Hirschberg). Odločita se preseliti v mirno vas Wiesenkirchen, kjer Sarah upa, da bo našla notranji mir in končno razkrila največjo skrivnost svojega življenja. 

Vas je znana po svojih lepih pokrajinah, a je tudi dom dr. Fabiana Kroissa (Oliver Franck), njenega nekdanjega partnerja in očeta Leonine, čeprav nobeden od njiju tega ne ve.

Sarah začne delati v lokalni ambulanti skupaj s Fabianom in stara čustva med njima se začnejo prebujati. Tako se Sarah znajde razpeta med Fabianom, ki se sooča s težavami v zakonu, in svojim najemodajalcem, gorskim reševalcem Maxom (Alexander Koll), ki v njeno življenje prinaša pustolovščino in svežino. 

Družinski in ljubezenski odnosi se vse bolj zapletajo. Sarah je vse bolj priljubljena med domačini, a njena dolgo skrita skrivnost se počasi razkriva in to bi lahko ogrozilo njeno novo življenje v idilični vasici.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.