Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Zakaj je hudič videti kot Obama?

The Bible
1/3
History Channel
Serija The Bible je v nedeljo presenetila marsikaterega gledalca, saj je hudič močno spominjal na ameriškega predsednika Baracka Obamo.

Program History Channel ob nedeljah predvaja petdelno serijo The Bible, ki temelji na dogodkih iz Svetega pisma. Preteklo nedeljo so gledalci opazili neverjetno podobnost med hudičem, ki ga igra Mehdi Ouzaani in ameriškim predsednikom Barackom Obamo, o čemer se je kasneje govorili tudi na Twitterju. Eni izmed zapisov so bili: "Ojoj, ravnokar gledam The Bible ... Ali tudi vas Satan spominja še na nekoga?" In: "Tip, ki igra hudiča, je hudo podoben Obami." Ter: "Pravkar sem ujela pet minut serije. Satan izgleda kot Obama, prosim?!"

Po komentiranju na Twitterju so iz televizijske mreže sporočili, da bodo žaljivo epizodo umaknili iz prodaje devedejev, hkrati pa so se že opravičili za podobnost, ki ni nastala namerno. Opravičila sta se tudi ustvarjalca serije, ki sta dodala, da nikakor ni šlo za izražanje političnega stališča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.