Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Zakulisne zahteve Duran Duranov

Duran Duran Arhiv organizatorja
Duran Duran, ena najbolj ikonskih skupin na svetu, bo 14. julija nastopila v Križankah, organizatorjem pa so že poslali tudi svoje zakulisne želje.

John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes in Simon Le Bon se bodo v sklopu svoje turneje All You Need Is Now 14. julija prvič predstavili v Sloveniji, pred njihovim nastopom v ljubljanskih Križankah pa je menedžment Duran Duranov že poslal zahtevek za njihove zakulisne želje, med katerimi je najbolj zanimiv spisek za catering. Zasedba gre namreč očitno po stopinjah največjih glasbenih ikon na svetu, kot je na primer Metallica, katere člani zadnja leta ne živijo več tipično rokersko, v smislu "sex, drugs and rock 'n roll", ampak je nova doba očitno prinesla nove, veliko bolj ozaveščene navade. Duran Duran tako v svojem zakulisju zahtevajo veliko zdrave hrane, saj skrbijo za uravnotežene obroke. Na seznamu je zato veliko sadja, zelenjave, zdravih napitkov in brezglutenskih jedi. Skupina pa si zasluži tudi vse pohvale za ekološko ozaveščenost, saj so organizatorja koncerta prosili, da v zaodrje namesti koše za ločevanje odpadkov.

Zasedba obljublja v Ljubljani pravi šov, ki bo prežet z nostalgijo 80. let, hkrati pa bo zadovoljil tudi najbolj sodobno pop uho. Predstavili bodo skladbe s svoje zadnje in odlično sprejete plošče All you need is now, ne bodo pa pozabili niti na svoje največje hite, kot so Girls On Film, Rio, Hungry Like The Wolf, The Reflex, Notorious, Come Undone, Wild Boys, A View to a Kill, Ordinary World in druge.

Kot predskupina pa bodo občinstvo najprej ogreli LeeLooJamais, ki si nastop na istem odru s tako velikim imenom svetovne glasbe štejejo v veliko čast in obljubljajo, da bodo pripravili energičen pop uvod za Duran Duran, sestavljen tako iz svežih skladb kot starejših uspešnic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.