Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Življenje kot ga (ne) poznaš

Življenje, kot ga poznaš je po scenariju Iana Deitchmana in Kristin Rusk Robinso Žurnal24 main
Kaj pravite na to, da bi dan zaključili v kinu na Primorskem? V Kosovelovem domu Sežana bodo namreč ob 20. uri predvajali romantično komedijo Življenje kot ga poznaš.

Holly Berenson (Katherine Heigl) je uveljavljajoča se lastnica prijetnega lokala, Eric Messer (Josh Duhamel) pa obetaven režiser športnih dogodkov na TV mreži. Po prvem katastrofalnem zmenku na slepo jima je skupno le to, da si nista čisto nič všeč in da imata oba rada malo Sophie, ki sta ji krstna botra. Toda po smrti njunih skupnih prijateljev morata prav onadva poskrbeti za malo Sophie.

Soočena s povsem neznanim načinom življenja skušata premostiti medsebojne razlike in zaživeti pod eno streho, kar se izkaže za večji izziv, kot skrb za dojenčka. Po številnih prepirih se naposled vendarle zbližata, toda harmonije je kmalu konec, pot do morebitnega skupnega življenja in sreče pa je posejana s številnimi novimi preizkušnjami.

Cena vstopnice je 3,50 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.