Magazin > Film & Glasba & TV
1542 ogledov

Življenje na tehtnici: Že fotografija kandidata razkriva, kako trpi

življenje na tehtnici, Matej
1/5
Planet TV
Razkrili še zadnje tekmovalce ...

Nova sezona šova Življenje na tehtnici je tik pred vrati in ponovno bomo priča osupljivim preobrazbam, izzivom in čustvenim trenutkom. Prva epizoda šova bo na sporedu že v nedeljo, 1. septembra, danes pa pa vam predstavljamo še zadnjih pet tekmovalcev.

Najbolj se nas je dotaknila zgodba prevajalca Mateja iz Ljubljane. Kako nesrečen je zaradi prekomerne teže, se vidi že s predstavitvene fotografije. "Matej iz Ljubljane je prevajalec, založnik, publicist, ki ga za sodelovanje v šovu med drugim motivira tudi želja po potovanjih, zaradi odvečnih kilogramov si ne more privoščiti niti daljše hoje, težko naredi več kot 2000 korakov dnevno, 3000 korakov je že uspeh. Ne more kolesariti in ko je šel leta 2018 nazadnje, po dolgem času, na kolo, je po nekaj deset metrih izgubil ravnotežje in padel. Teža ga ovira tudi pri čisto vsakodnevnih stvareh in komaj čaka, da bo lahko ponovno “fit”, česar bi se izjemno razveselila tudi njegova mama," je njegove težave opisal Planet TV.

V galeriji si oglejte še štiri nove kandidate. Med tekmovalci je sicer tudi znan obraz. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.