Magazin > Film & Glasba & TV
12372 ogledov

Znano, kdo bo nastopil na Emi, presenečeni boste!

lea sirk
Štiričlanska izborna komisija je med 103 prijavami izbrala deset pesmi in izvajalcev, ki se bodo predstavili na izboru EMA 2019.

Štiričlanska izborna komisija, ki so jo sestavljali glasbenica, pevka in predstavnica na Pesmi Evrovizije 2018 Lea Sirk, muzikologinja in vodja založniške dejavnosti Mojca Menart, glasbeni urednik in urednik glasbenega uredništva Vala 202 Žiga Klančar ter urednik izbora EMA-Pesem Evrovizije 2019 Aleksander Radić, je med 103 prijavami izbrala deset pesmi in izvajalcev, ki se bodo predstavili na izboru EMA 2019.

lea sirk Magazin Lea Sirk: To je iz njene kariere naredila Ema

Tokra med izbranci skoraj da ni zvenečih imen z domače glasbene scena, saj bodo februarja 2019 na odru Eme nastopili: Fed Horses, INMATE, Kim, Lumberjack, Okustični, Raiven, Renata Mohorič, René, Ula Ložar, Zala Kralj & Gašper Šantl. O dveh superfinalistih bo najprej odločala strokovna žirija, o zmagovalcu pa izključno gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem.

omar naber Omar Naber Magazin Omar Naber: "Ko bi slovenska javnost vedela, kar vem jaz ...“

 

Komentarjev 3
  • tomazz 11:13 18.februar 2019.

    Moj vtis je, da so protežirali Raiven in zraven nastavili nekoga, za katerega so bili prepričani, da ji ne seže do kolen. Mislim, da so glasovali za NE Raiven. To so tudi že povedali v preteklih letih Raiven - NEHVALA.

  • Avatar skeptik
    skeptik 15:00 28.december 2018.

    Joj ta Raiven.... Očitno je celo to nad njenimi sposobnostmi.... Dolgočasna

  • Lavdan 12:43 28.december 2018.

    Bodo Slovenijo predstavljali tudi tujci, sodeč po imenih.

Sorodne novice