Magazin > Film & Glasba & TV
6295 ogledov

To se bo zgodilo s Poptevejevim napol posnetim šovom

Strictly Come Dancing, Amanda Abbington,  Giovanni Pernice Profimedia
BBC-jev plesni šov Strictly Come Dancing se trenutno sooča z največjim škandalom v svoji 20-letni zgodovini. Več plesalcev obtožujejo neprimernega vedenja.

Angleška igralka Amanda Abbington trdi, da z odvetnikom poskušata priti do 50 ur posnetkov, ki so nastali med njenim lanskim treningom za Strictly Come Dancing. Zvezdnica pravi, da posnetki dokazujejo, da so bile vaje s profesionalnim plesalcem Giovannijem Perniceom strupene.

V intervjuju za Channel 4 News je Abbingtonova izjavila, da so producenti oddaje v njeno sobo za vaje namestili kamere, potem ko je izrazila pomisleke glede svojega soplesalca. "Producent mi je rekel: 'Pravkar smo si ogledali posnetek, šokirani in zgroženi smo, tako nam je žal'. To so mi rekli v obraz," je dejala in dodala: "Obstajajo dokazi o tem, kaj se je zgodilo v tisti sobi, in nisem jaz tista, ki jih blokira. Jaz sem rekla, da si jih lahko vsi ogledajo, vendar on [Giovanni] ne želi, da bi jih kdo videl, kar pove veliko."

Igralka trdi, da zaradi šova sedaj trpi za posttravmatskim sindromom. Šov je iz zdravstvenih razlogov zapustila po petih epizodah. Po odhodu je prejela "grožnje s smrtjo" in "s posilstvom". Grozili so celo njenima otrokoma. 

Pernice je že večkrat zanikal kakršne koli nepravilnosti. V izjavi za Channel 4 je njegov tiskovni predstavnik dejal: "Sodelujemo pri BBC-jevi preiskavi. Vse strani so bile pozvane, naj spoštujejo ta postopek in ne govorijo z mediji, preden se preiskava ne zaključi."

10. junija je BBC objavil, da Pernice – ki je bil v oddaji od leta 2015 – ne bo sodeloval v prihajajoči sezoni. Nekaj ​​tednov kasneje je bil tudi Graziano Di Prima odpuščen, ker je brcnil zvezdnico Zaro McDermott.

Kaj se dogaja z oddajo Zvezde plešejo?

Slovensko različico šova je POP TV nazadnje snemal leta 2020. Sredi sezone pa so morali snemanje zaradi covida-19 prekiniti. Gledalci smo videli le en del.

V tej nesojeni sezoni bi morali nasopiti Denis Toplak, Alya, Teja in Jani Jugovic, Kaja Vidmar, Mojca Funkl, Miki Vlahovič, Kataya, Tomaž Mihelič in Luka Žvižej. 

Bomo gledalci dočakali nadaljevanje? "Nova sezona šova Zvezde plešejo trenutno ni načrtovana, se pa na POP TV že pripravljamo na pestro jesen, ki bo letos polna praznovanja. Izdamo lahko, da prihaja jubilejna 10. sezona najbolj priljubljenega šova Slovenija ima talent in 11. sezona Kmetije. Za gledalce pripravljamo še nekaj hudih presenečenj, o katerih jih bomo pravočasno obvestili," pravijo na POP TV.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.