Magazin
261 ogledov

Frtalja z zelišči

frtalja Blanka Kefer
Za zajtrk ali malico pripravite okusno frtaljo, ki jo popestrite z najljubšimi zelišči.

Sestavine:

  • sveža zelišča (po okusu)

Za frtaljo:

Priprava:

  • Za frtaljo z zelišči najprej razžvrkljamo jajca z mlekom, dodamo moko, sol in poper, da nastane gosta tekoča masa. V višji ponvi ogrejemo olje in vanjo zlijemo maso. Frtaljo potresemo z zelišči in pečemo.
  • Ko jajca zakrnkejo, frtaljo obrnemo in popečemo še na drugi stani. Frtaljo z zelišči lahko postrežemo toplo ali hladno.

Nasvet:

Frtaljo lahko pripravimo z različnimi dodatki, denimo s čebulo, pršutom in šparglji, lahko dodamo celo ocvirke ali pa zelenjavo in sir.

več slastnih receptov poiščite tukaj!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.