Magazin
4492 ogledov

Gordon Ramsay pokazal hude posledice padca

Gordon Ramsey Instagram
Slavni kuhar Gordon Ramsay pravi, da je vesel, ker je po hudi kolesarski nesreči ostal v enem kosu. Življenje mu je rešila čelada.

57-letni Gordon Ramsay, sicer po duši zaprisežen športnik, je nesrečo s kolesom doživel v ZDA, v zvezni državi Connecicut.. Na Instagramu je delil izkušnjo s 17 milijoni sledilci in zapisal, da je po 'brutalnem' tednu dni v zdravniški oskrbi še vedno v hudih bolečinah, ampak srečen, da je še vedno tu. 

V kratkem videu so se mu vidno tresle roke, nato pa je dvignil kuharsko srajco in pokazal velikansko podplutbo po vsej levi strani telesa. A kot je dodal, čeprav izgleda kot vijoličast krompir, si k sreči ni ničesar polomil in jo je odnesel brez hujših poškodb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Zaslugo za to ima po njegovem čelada, ki mu je rešila življenje, zato je še enkrat pozval vse sledilce, naj jo nosijo na še tako kratkih poteh.

Ramsay je sicer po rodu Škot in je v zadnjih 20 letih s pojavljanjem v medijih postal eden najbolj prepoznavnih chefov na svetu. Danes ima verigo restavracij v ZDA in Združenem kraljestvu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.