Magazin > Horoskop in Numerologija
4625 ogledov

Astrologija: To morate razumeti, če želite najti ljubezen

astrologija, horoskop Profimedia
Astrologija nam daje vpogled v skrivnosti posameznega horoskopskega znamenja in razkriva, kaj potrebujemo, da bomo pripravljeni na ljubezen in srečno zvezo.

OVEN

Ovni bodo našli ljubezen, ko se bodo nehali bati predanosti in bližine. Navajeni so biti sami, doživljati nove dogodivščine in početi, kar hočejo, ne da bi jih skrbelo za koga drugega. Tudi ko najdejo nekoga, ki jim je všeč, se ne odprejo, ker se bojijo, da bodo izgubili samega sebe. A takoj, ko bodo spoznali, da se odnosi in neodvisnost ne izključujeta, bo veliko lažje najti ljubezen.

BIK

Biki se bodo zaljubili, ko bodo nehali nadzorovati svoje ljubezensko življenje. Biki so tople osebe, in ko ljubijo, ljubijo globoko. Dobro je imeti visoke standarde in pričakovati, da bo vaš bodoči partner z vami ravnal skrbno in spoštljivo, vendar se morate tudi zavedati, da so vsi samo ljudje in da morate biti pripravljeni sodelovati s svojim partnerjem, namesto da pričakujete, da bo vsako sekundo vse čudovito.

DVOJČKA

Dvojčki bodo našli ljubezen, ko bodo popolnoma to, kar so, pred osebo, s katero bodo začeli razmerje. Z lahkoto pritegnejo ljudi, saj so dinaični in živahni, vendar jim nikoli niso dali priložnosti, da bi jih spoznali bolje. Ko se bodo začeli odpirati in ljudem kazati bolj občutljivo in ranljivo plat sebe, bodo našli ljubezen.

RAK

Raki bodo našli ljubezen, ko bodo začeli aktivno dajati svoje srce pravim ljudem. Ker so tako sočutni, odprti in ljubeči, pritegnejo veliko  ljudi, pa tudi tiste, ki želijo izkoristiti njihovo sočutnost in nesebičnost. Ko pa bodo začeli zahtevati toliko ljubezni, kot jo dajo, bodo imeli več priložnosti deliti svojo ljubezen s tistimi, ki si jo zaslužijo.

LEV

Levi bodo našli ljubezen, ko bodo spoznali, da je ne morejo načrtovati, kot načrtujejo vse ostalo v svojem življenju. So entuziastične osebe in so se navajeni boriti za tisto, kar hočejo. Toda težava z ljubeznijo je, da je ne morejo nadzorovati ali z njo manipulirati tako, kot lahko manipulirajo z drugimi stvarmi v svojem življenju. Ko bodo začeli uživati ​​v nepredvidljivosti življenja, bodo lažje našli pravo osebo zase.

DEVICA

Device bodo našle ljubezen, ko bodo prenehale dovoliti svojemu umu, da si izmisli razloge, zakaj ljubezen pri njih nikoli ne bo delovala. Preveč analizirajo in razmišljajo. Pogosto so to scenariji 'kaj, če', vprašanja in skrbi, kako jim bo oseba zlomila srce. Ko se bodo naučili preprosto uživati ​​v trenutku, namesto iskanja razlogov, zakaj ne gre, se bodo stvari lažje postavile na svoje mesto.

TEHTNICA

Tehtnice so tako očarljive osebe in z njimi se je enostavno pogovarjati, a težava nastane, ko se stvari z novo osebo začnejo upočasnjevati, takrat se ne počutijo udobno. Rade bi vznemirjenje ob srečanju z nekom novim, a takoj, ko stvari postanejo znane in varne, nenadoma postanejo obotavljajoče in prestrašene.

STRELEC

Strelci bodo našli ljubezen, ko bodo bolj trmasti. So zelo optimistične, vesele in pozitivne osebe. Ker pogosto upajo na 'najboljše', se jim zdi to dovolj, vendar morajo biti tudi pripravljeni tvegati, da bodo morda prizadeti. Kdor se bo odprl ljubezni, bo imel veliko več sreče v svojem ljubezenskem življenju.

KOZOROG

Kozorogi bodo našli ljubezen, ko bodo prenehali misliti, da sta 'logično' in 'cinično' ista stvar v njihovem ljubezenskem življenju. Lepo je biti praktičen, vedeti, kaj hočeš, in razumeti, kako težka je lahko ljubezen. Toda včasih to uporabijo kot izgovor za negativno nastrojenost, ko pride do srečanja s potencialnimi partnerji. Ko bodo spoznali, da so lahko optimistični in odprti za ljubezen, ne da bi pri tem izgubili občutek za realnost, bodo v boljšem položaju.

VODNAR

Vodnarji bodo našli ljubezen, ko bodo nehali vso svojo energijo uporabljati le za lastno zaščito. Dobro je poskrbeti zase, toda ko prideš do točke, ko se zapreš pred vsako osebo, s katero hodiš, ko dosežeš določeno stopnjo bližine, ne boš nikoli prišel prav daleč. Dokler bodo v odnosu na distanci, ne bodo našli ljubezni, ki jo iščejo.

ŠKORPIJON

Škorpijoni bodo našli  ljubezen, ko se bodo zanesli na druge in jih spustili v svoj svet. So samozadostni in neodvisni in težko verjamejo, da lahko komu zaupajo toliko kot sebi. Takoj, ko bodo verjeli, da si zaslužijo biti z nekom srečen in da jih  ta ljubezen dela samo močnejše i  ne pa šibkejše, bo v njihovem  življenju lažje narediti prostor za ljubezen.

RIBI

Ribe bodo našle ljubezen, ko bodo prenehale dovoliti drugim ljudem, da jim govorijo, kaj morajo narediti. Odprte so za ideje in nasvete drugih ljudi, a na neki točki se morajo odločiti, kaj hočejo zase, in prenehati dovoliti, da jim vsi govorijo, s kom, kdaj in kako naj oblikujejo razmerje. Ko bodo namesto drugih ljudi začeli poslušati sebe, bo njihovo ljubezensko življenje veliko lažje in prijetnejše, piše 24sata.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.