Magazin > Horoskop in Numerologija
1470 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 1. avgusta 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Bodite previdni ob sumljivih ponudbah, ki bi vam lahko, če boste naivni pokvarile razpoloženje.

Sprejmite dejstvo, da vsega negativnega žal vedno ne morete preprečiti. Izkoristite lepoto in pomen vsega, kar se prepleta v globoki podzavesti. Toplina in velikodušnost, ki bosta prisotni na področju ljubezni in odnosov, prižigata luč pozitivne vibracije. Služenje drugim vas ne bo motilo, zato boste z veseljem naredili kakšno uslugo ali priskočili na pomoč. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi lune v znamenju raka, ki so ji pomembna predvsem čustva se boste začeli spraševati, kam pravzaprav vodi ljubezenska pot. Nikar preveč ne poudarjajte stvari, ki so že daleč za vami.

BIK 
Sprejeli boste pomembna dejstva, kar vam lahko pomaga razrešiti situacijo na področju dela in denarja. Z veseljem boste poplačali vse denarne obveznosti, ki so vas obremenjevale. 

DVOJČKA 
Obdržite kljub luni v znamenju raka pozitiven pogled na tiste stvari, v katere drugi morda ne verjamejo. Na delovnem mestu bodo sodelavci ves čas jamrali in se pritoževali.

RAK 
Razveselilo vas bo, da se bo izkazalo, kako zelo prav ste imeli, ko ste bili tolerantni in ko ste znali preudarno počakati. Prebudil se bo bolj realen in pozitiven pogled na področje čustev.

LEV 
Vpliv lune v raku lahko prebudi neodločnost ter občutljivost, še posebej če so na urniku pomembne zadeve, s katerimi se ne da odlašati. Ne obremenjujte se z mnenji drugih.

DEVICA 
Nikar ne pozabite na nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo težave, saj bodo vsi pozabljivi in obremenjeni sami s sabo. Prevzemite pobudo in vztrajajte, dokler ne končate. 

TEHTNICA 
Največ boste dosegli z ustreznim predlogom v pravem trenutku.  Prihajajo presenečenja, tudi karierna rast bo zanesljiva, zato se boste odlično počutili, kjerkoli se boste znašli. 

ŠKORPIJON 
Pohvalili vas bodo, ker ste v zadnjem času na področju dela krepko presegli pričakovanja. Prisotnih bo veliko razlogov za dobro voljo, tudi na ljubezenskem področju.

STRELEC 
Z luno v raku se boste sposobni ne glede na dogajanje prilagoditi, kar bo dobro vplivalo predvsem na delovanje v družinskem krogu. Prijetni občutki vas vodijo v tisto smer, ki ji vlada sproščenost.

KOZOROG 
Ker boste jezni in nezadovoljni, bo najboljše da se umaknete in se podate v dokončevanje stvari, ki vas še dodatno grizejo v notranjosti. Na področju čustev se boste želeli pogovoriti.

VODNAR 
Bodite kljub energiji lune v raku čim bolj spontani, ne obremenjujte se s prihodnostjo, niti s preteklimi razočaranji, ki se jih še vedno niste znebili. Naj bo dan odskočna deska v nekaj spontanega.

RIBI 
Ljubezensko razmerje bo postalo še lepše, če boste ljubljeni osebi zaupali občutke, čustva ter razne dvome. Samski se boste na vsak način želeli z nekom bolj intenzivno povezati.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.