Magazin > Horoskop in Numerologija
505 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 10. oktobra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Če razmišljate o spremembi ali napredku, je sedaj pravi čas, da vse skupaj udejanjite.

Lažje se boste soočali, pogovorili in si vzeli tisto, kar smatrate, da vam je namenjeno. Zmotil vas bo le notranji nemir, ki se bo dotikal čustvenih vzgibov. Izkoristite čas za tkanje novih načrtov, ter urejanje financ, namesto da se bi predajali brezveznemu opravljanju s sodelavci, ki samo čakajo, kaj boste povedali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Čas je, da si z energijo prvega krajca upate narediti bolj drzen korak. Ponudila se vam bo nepričakovana priložnost, da nekaj zaslužite, njen razplet pa bo odvisen od vas samih. 

BIK 

Če želite, da se zadeva, s katero se že nekaj časa spogledujete, razvije v oprijemljivo obliko, boste morali izpustiti določena trda prepričanja. Najprej se zberite in vse skupaj analizirajte.

 DVOJČKA

Niste prepričani v nekoga, ki vam samozavestno zatrjuje, kako je do vas iskren, zato boste naredili nekaj, kar bi vam lahko podalo pravi odgovor ter potrdilo vaše slutnje zadnjih dni. 

 RAK 

Razlog za zavrnitev povabila, ki vam že v prvem trenutku ne bo najbolj pisano na kožo, boste skrivali v sebi, saj ne boste imeli dovolj moči ter energije, da bi se pogovorili in soočili.

 LEV 

Privlači vas nekaj, kar je oddaljeno, drugačno od povprečja, zato boste, ko bodo na vrsti resne stvari, malce odsotni. Razmislite najprej, kako bi to, kar vas čaka, najprej izpeljali do konca.

DEVICA

Obremenilo vas bo nekaj, s čimer se zaradi vsebine, ki je popolnoma kontra vašim načelom, ne strinjate. Obtoževanje samega sebe vam ne bo v nobeno pomoč, zato se mu izognite.

 TEHTNICA

Luna v kozorogu vas bo opozorila, da je nastopil čas, da se nehate sprenevedati in na stanje, v katerem se nahajate, pogledate bolj resno. Čustveni namigi ne bodo najbolj iskreni.

 ŠKORPIJON

Želite si prodreti in z energijo prvega krajca, ki bo napredna, pokazati kaj znate. Na čustvenem področju ne bo tako enostavno, saj boste v sebi zaznavali močno zadržanost.

 STRELEC

Iztrgajte se iz primeža samoobtoževanja in se podajte v bolj spontane odločitve. Hudomušna zamisel prijatelja vam bo kljub zadržani energiji, ki jo prebuja luna v kozorogu, lahko polepša dan. 

 KOZOROG

Vse, kar se bo dogajalo v okolici, boste  z energijo lune v svojem znamenju brez težav opazovali na učinkovit način. Otresli se boste nesporazumov, ki so vam pokvarili nekaj zamisli.

 VODNAR

Zaradi počasnih rešitev in mencanja sodelavcev boste nezadovoljni z dogajanjem na področju kariere. Prav je, da se o vsem, kar vas moti in po tihem vznemirja, čim prej  pogovorite. 

 RIBI 

Izkoristite dan za reševanje problemov, ki so se nakopičili v zadnjem obdobju zaradi nepremišljenih korakov na področju financ. Z energijo kozoroga boste veliko bolj vztrajni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.