Magazin > Horoskop in Numerologija
11052 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 12. avgusta

astrologija, horoskop Profimedia
Vse bo bolj umirjeno, obarvano s skladno energijo in čisto po vašem okusu.

Delovali boste diplomatsko in hkrati bolj premišljeno, zato vas naj ne botrah niti novih začetkov, ki na prvi pogled delujejo kot velik zalogaj. Posvetite se ljubljeni osebi in s toplimi gestami polepšajte čas. Predvsem pa skušajte prijazno prisluhniti. (Vir: Horoskop.si)


OVEN

Previdni bodite kljub temu da je z luno v tehtnici poudarjena toplina v odnosih s starejšimi, saj vas ne bodo razumeli. V večini situacij se boste morali znajti sami in poskrbeti, da bo vse tako mora biti.

BIK

Kljub zelo intenzivni energiji se boste počutili zelo učinkoviti. Veliko strastnih vzgibov in praktične naravnanosti bo prinašalo dobre rezultate. Ukvarjali se boste tudi z mislijo na denar.

DVOJČKA

Polni energije boste z energijo lune v tehtnici usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju si boste zaželeli poglobiti odnose, kar boste tudi začeli uresničevati v realnosti.

RAK

Samozavest vam bo še kako pomagala pri poslovnih zadevah, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je zelo izkušen.

LEV

Pripravljeni boste na nove začetke, saj vas spremlja prijetna luna v tehtnici. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, kljub temu boste zato optimistično naravnani. 

DEVICA

Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji. Poslovni rezultati bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja ter napornega prilagajanja.

TEHTNICA

Nekaj vas bo zaradi vpliva lune v vašem znamenju zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. Na področju kariere se boste iznajdljivo dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo realne priložnosti.

ŠKORPIJON

Poslovno ozračje bo nemirno in razdražljivo, saj se bližajo novosti. Opravite raje vse svoje obveznosti, tudi če boste morali tokrat narediti več, kot ste pričakovali na začetku.

STRELEC

Vaše ideje bodo čudovite, dejanja pa vedno bolj lahkotna. Počutili se boste polni zagona in ambicij. Na čustvenem področju vas čaka užitek, ki ga še dolgo ne boste pozabili.

KOZOROG

Ne zapostavite pomembne naloge, ker vam bo kasneje zagotovo vse skupaj veliko težje. Lotite se stvari, ki jih dobro poznate, saj vam bo to še kako dvignilo vašo samozavest. 

VODNAR

Na kariernem področju se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti, kar nekomu ne bo najbolj všeč, vendar vas to ne bo zanimalo.

RIBI

Danes, ko bo luna v tehtnici, boste morda nekoliko negotovi, zato pazite, da se ne bi navezovali na napačne dogodke ter ljudi. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav ne veste pravega razloga.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.