Magazin > Horoskop in Numerologija
1144 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 12. septembra 2024

astrologija Profimedia
Počakati morate na pomemben odgovor, ki morda ne bo takšen, kot ste pričakovali.

Zadev ter situacij nikar ne ocenjujte na podlagi le enega dogodka, saj se lahko na celi črti  zmotite.Odgovornost, ki vam bo zaupana na vseh področjih, vzemite resno.Izberite pravo orodje, ko se boste soočali s sabo in s svojimi notranjimi vzgibi. Lahkotnosti in razigranosti na področju ljubezni niti ne pričakujte, zato ne hrepenite po nemogočem. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Že nekaj časa vas obremenjuje nekaj, česar žal ne boste želeli deliti z drugimi, zato se boste večji družbi in raznim opravljivim klepetom raje spretno umaknili. Povežite se s svojo notranjostjo.

BIK
Nikar preveč ne komplicirajte, ko bodo od vas zahtevali, da naredite pomemben korak na področju dela. Energija lune v kozorogu vam bo vsekakor v pomoč, saj boste bolj vztrajni.

DVOJČKA
Ker boste z luno v kozorogu odločni in zbrani, boste na poslovnem področju zelo uspešni. Na področju medsebojnih odnosov pričakujte neverjetno iskrenost in razumevanje.

RAK
Z energijo lune v kozorogu boste polni novih planov in želje po uspešnih zaključkih. Želja po urejenem finančnem področju bo zelo intenzivna, zapravljanje vas tokrat ne bo mikalo.

LEV
Na čustvenem področju zaradi trde energije lune v znamenju kozoroga nikar ne pričakujte preveč. Nikar se ne podajajte prehitro v nepremišljeno akcijo, ki vas lahko drago stane.

DEVICA
Ko boste izvedeli, kaj se je zgodilo nekomu od prijateljev, si boste priznali, da vaše težave niso niti polovico tako resne, kot ste mislili. Z veseljem si boste zvečer privoščili sprostitev.

TEHTNICA
Če že nekaj časa malce dvomite v nekoga, vam bo po resnem pogovoru, ki sledi, marsikaj veliko bolj jasno. Tudi to, kaj lahko od te osebe v prihodnosti sploh še pričakujete.

ŠKORPIJON
Veliko boste delali ter razmišljali, kaj bi morali še spremeniti, da bi čim prej okusili vonj po denarju. Na ljubezenskem področju boste ohranili trezno glavo, še posebej tisti, ki ste samski.

STRELEC
Na finančnem področju se boste zaradi vpliva lune v kozorogu lažje odločili, katera zadeva je smiselna in katera je le kradljivec časa in energije. Ponosni boste na svoj napreden um. 

KOZOROG
Po eni strani se boste trudili biti dosledni, po drugi strani pa vas bo spremljal občutek, da si zadnje čase niste privoščili ničesar za svojo dušo, kar vas lahko popelje v navidezno praznino.

VODNAR
V službenem okolju pričakujte delovno obarvano ter produktivno vzdušje. Zaradi lune v kozorogu vas bodo tudi v prostem času ves čas mikale zadeve, ki so povezane s karierno vsebino. 

RIBI
Težko se boste prilagajali, saj boste z luno v kozorogu zadržani ter prepričani, da skoraj nihče do vas ni dovolj iskren. Zaradi vseh notranjih obremenitev raje prestavite ljubezensko povabilo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.