Magazin > Horoskop in Numerologija
4005 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 13. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Gospodinjskim opravilom in težjemu delu se boste znali zelo spretno izogniti.

Zlahka se lahko naveličate rutine, zato poskrbite, da se bo ves čas nekaj dogajalo. V očeh drugih boste prijetni, duhoviti in očarljivi. Pazite, saj lahko v vznemirjenem stanju ravnate nekoliko nerazumno. Če se ne morete notranje umiriti, poskusite svojo energijo porabiti za nekaj kar vam je resnično všeč. Ne pozabite, da je smiselno o svojih občutkih govoriti in pisati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ker luna prehaja v znamenje dvojčkov, pričakujte nekaj težavic in napetosti na čustvenem področju. Skušajte se malce brzdati in počakajte na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli.

BIK
Za uspešne odnose se bo potrebno bolj potruditi, saj bodo prisotne nemirne energije, ki jih prebuja luna v znamenju dvojčkov. Če boste preveč popuščali zahtevam boste nezadovoljni.

DVOJČKA
Uživali boste v spontani energiji lune v vašem znamenju, nekateri posamezniki pa vam bodo šli na živce, saj vas bo jezila njihova umirjenost in počasnost. V pomembnem krogu pokažite, da veste kaj si želite.

RAK
Spoznali boste, da nimate česa izgubiti, če začnete delovati z bolj direktnim pristopom. Zadeve se popravljajo, kljub temu, da boste primorani izpostaviti nekaj pomembnega, kar bo vplivalo na razplet.

LEV
Ker stopa na plano nekaj situacij, povezanih s preteklostjo, boste obremenjeni in bolj zaprti vase. Priznali si boste, da potrebujete več časa in motivacije, ki pa vam je trenutno primanjkuje.

DEVICA
Prebudil se bo občutek, da ste sedaj pripravljeni narediti kakšen korak, tudi če se boste morali nečemu odreči. Tokrat lahko od drugih pričakujete več, zato nikar ne oklevajte z vprašanji.

TEHTNICA
Dan z energijo lune v dvojčkih vas bo vabil k sproščenosti.  Počnite stvari v katerih resnično uživate, nič zato, če se zaradi tega nekoliko umaknete iz središča dogajanja. 

ŠKORPIJON
Ljubezenski odnos počasi pridobiva na zaupanju, kar vas bo razveselilo, saj se zadnje čase nahajate v kopici dvomov. Besede prijatelja vas bodo navdušile, ker bodo izrečene iz srca. 

STRELEC
Pokažite odprto svoja čustva, saj bo na drugi strani nekdo, ki jih bo sprejel z dobro voljo. Pomembne odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja in to lahko nekoga od sodelavcev zmoti. 

KOZOROG
Na ljubezenskem področju se odpira vznemirljiva pot, ki prinaša svobodno izražanje, postavljanje lastnih ciljev in zaradi lune v znamenju dvojčkov tudi več spontanosti. 

VODNAR
Vitalnost se bo z energijo lune v dvojčkih povečala, energije bo dovolj tudi za šport. Skoraj nič vas na področju čustev ne more ustaviti, saj boste preprosto premagali vse ovire, celo ljubosumje.

RIBI
Z nemirno energijo lune v znamenju dvojčkov se boste ves čas vrteli v krogu. Čas je, da tam kjer je potrebno, pokažete bolj resen obraz in zahtevate tisto, kar smatrate, da vam pripada.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.