Magazin > Horoskop in Numerologija
11911 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 13. junija 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste v pravem trenutku točno vedeli, kaj je treba storiti.

Na čustvenem področju prihajajo dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite pri miru. Ne dovolite si, da vas vse skupaj obremeni. Poskusite nekaj, kar vam pred kratkim ni uspelo znova, morda boste imeli več sreče. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub energiji lune v devici ne bi smeli postati preračunljivi in nervozni, saj se bo kmalu vse rešilo v ugodni smeri. Določene stvari boste opustili in počakali, da se razpletejo same. 

BIK 
Iskrenost bo najboljša taktika, da vam v določeni zadevi ponovno ne spodleti. Nikakor ni pametno, da se spuščate v prepire, saj se lahko na pano dvigne nekaj, kar bi najraje pozabili.

DVOJČKA 
Končno se boste umirili, ker se vam z energijo lune v devici delo ne bo več zdelo tako stresno. Marsikdo ne bo razumel kaj doživljate, saj vas spremlja veliko stvari, povezanih s preteklostjo.

RAK 
Približuje se zadeva, ki lahko označi nekaj povsem novega, prehod v obdobje, v katerem se boste lažje soočali z vsakodnevnimi zadevami. Posvetite se tudi področju ljubezni.

LEV 
Znašli se boste na mestu, kjer žal ni poti nazaj, zato se skušajte čim boljše pripraviti. Vse skupaj se bo razpletlo dobro, saj boste pripravljeni storiti pravi korak ter razložiti dejstva.

DEVICA 
Z nekom se nikakor ne moreta sporazumeti, ali poiskati stičnih točk, saj nihče noče popustiti. Pazite da si ne boste zaradi nesmiselnih napetosti nakopali še večjih težav.

TEHTNICA 
Nič hudega, če boste nekaj naredili čisto po svoje. Pomembno bo, da ne zapravljate preveč časa za stvari, ki jih nikakor ne morete spremeniti. Najbolj sproščeni boste zvečer.

ŠKORPIJON 
V slabo voljo vas lahko spravijo stvari, ki ste jih že pred kratkim želeli rešiti, vendar neuspešno. Poskusite, namesto da se vznemirjate, počasi poiskati prave odgovore na svoja vprašanja. 

STRELEC 
O nečem ste prepričani, da imate prav, zato boste trmasto vztrajali, dokler ne boste nekoga prepričali, da vam začne slediti. Na ljubezenskem področju se bo počasi treba pogovoriti.

KOZOROG 
Usmerite se tja, kjer so somišljeniki, ki komaj čakajo na zanimivo debato z vami. Ni razlogov, da bi iskali napake, raje se optimistično ozrite na vse skupaj in prebudite spontanost.

VODNAR 
Ker se predobro spominjate nedavnih izkušenj, v situaciji, ki prihaja nepričakovano zaradi lune v devici, ne boste zaletavi. Sledite svojemu občutku, tudi če je drugačen.

RIBI 
Pohitite, čeprav vas bo vsak pogled na urnik zaradi vpliva lune v devici notranje vznemiril. Mučil vas bo tudi občutek, da bi morali na področju kariere marsikaj spremeniti. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.