Magazin > Horoskop in Numerologija
817 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 15. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Zaradi prehoda retrogradnega Merkurja v znamenje leva vas bo ne glede na praznik spremljal močan občutek, da morate izpolniti določena pričakovanja.

Sposobni boste pomagati in spodbujati druge na praktičen način, prav tako boste, če boste vztrajni poiskali ustrezne rešitve trenutnih težav. Z lahkoto boste izražali čustva in odgovarjali tudi na najbolj zoprna vprašanja, spontano in razigrano. (Vir:Horoskop.si)

OVEN

Res je, da imate v določeni situaciji še kako prav, vendar danes ni pravi dan, da bi dokazovali svoje argumente. Raje jih dajte malce na stran in si privoščite prijetno sprostitev.

BIK

Kljub temu da boste praznik želeli preživeti sproščeno, vas bo močno obremenilo nekaj, kar se dogaja v domačem okolju.  Obdani boste z negativnimi mislimi in starimi vzorci. 

DVOJČKA

Če boste previdni, napaka, ki jo boste slučajno naredili, ne bo prevelika in zlahka boste našli izhod v smeri, ki bo. Dovolite si čutiti in spregovoriti o tem, kar se prepleta znotraj vas.

RAK

Vse se dogaja v pravi smeri in odleglo vam bo, saj si boste končno lahko vzeli nekaj trenutkov za počitek. Na področju ljubezni pričakujte veliko dogajanja, objemov in strasti. 

LEV

Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, vas lahko za trenutek odtrga od sproščenega delovanja. Nikar ne pretiravajte s paniko in dramo, saj vas bo vse, kar je pomembno počakalo.

DEVICA

Pogovor z družinskimi člani s pomočjo iznajdljivosti raje preložite, kot da bi si belili glavo in si nakopali še več nevšečnosti. Zanašajte se predvsem na dejstva in ne komplicirajte preveč.

TEHTNICA

Nikar se ne zapirajte vase, saj se vam odpira priložnost, da se z nekom, ker boste bolj sproščeni, zbližate tako, kot si že nekaj časa želite. Iskren pristop bo igral pomembno vlogo.

ŠKORPIJON

Ves čas se boste spraševali, zakaj vendar nihče ne razume namigov, s katerimi se trudite izpostaviti sebe. Nikar se v odnosih preveč ne naprezajte, saj trud ne bo opažen.

STRELEC

Simpatična oseba vas bo po dolgem času poklicala, tokrat z drugačnimi nameni. Nikar ne vklopite takoj svojega običajnega entuziazma, saj ne veste, kakšno je ozadje zgodbe.

KOZOROG

Kljub temu, da je pred vami dela prost dan, ne bodite presenečeni, če se bo na čustvenem področju vse kar ste v preteklem obdobju zastavili kompliciralo in ustavljalo. 

VODNAR

Prebudil se bo občutek, da boste lažje kot v preteklih dneh prišli do pravih odgovorov na kočljiva vprašanja, ki vas v podzavesti bremenijo. Ne izmikajte se predlogom družine.

RIBI

Delovali boste spontano, polni raznih domislic, s katerimi bi lahko sebi ter tistim, ki so vam blizu, polepšali dan. Razveselilo vas bo tudi nekaj prijetnih ljubezenskih pripetljajev.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.