Magazin > Horoskop in Numerologija
12265 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 15. junija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Toplina in velikodušnost, ki bosta prisotni na področju ljubezni in odnosov prižigata notranjo luč pozitivne vibracije.

Počutili se boste opažene, vključene in zaželene. Brez zadržkov boste podarjali čas, energijo in prebujali zanimive tematike. Razveselila vas bo možnost ugodne rešite finančnih zadev, ki se kopičijo ter vas obremenjujejo že nekaj časa. Izkoristite lahko lepoto in pomen vsega, kar se prepleta v globoki podzavesti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na področju dela in izobraževanja boste s pomočjo lune v znamenju bika dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila. Največ boste dosegli če se boste zbrano prilagodili. 

BIK 
Nikar se preveč ne trudite sami poiskati rešitev, raje prisluhnite nekomu ki je bolj izkušen. Počasi odpravljate težave, ki so povezane z družinskimi zapleti v zadnjem obdobju.

DVOJČKA 
Od vas se pričakuje, da sledite navodilom, posebno na področju dela, vi pa boste vse skupaj kljub vsemu želeli opraviti po svoje. Zasebno bo potrebno pokazati več zainteresiranosti.

RAK 
Rutinsko delo bo morda dolgočasno, toda za zdaj najboljša mogoča rešitev, ki vas lahko dolgoročno popelje do uspeha. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, boljše se boste počutili.

LEV 
Prilagajanje bo kljub energiji lune v biku problematično, saj boste zelo razigrani. Vedra narava bo najbolj potešena v prijateljskem krogu, kjer boste zelo zaželeni predvsem zaradi spontanosti.

DEVICA 
Preverite, koliko časa boste potrebovali za določene opravke, saj prihaja priložnost, da nekaj storite drugače kot običajno. Potrudite se, da boste jasno in odkrito izrazili, kaj vas muči in kaj si v resnici želite.

TEHTNICA 
Imate veliko energije, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko se bo zvrstilo nekaj zadev ali obveznosti naenkrat. Optimizem se lahko danes izgubi saj se bo potrebo soočati s kočljivimi vprašanji. 

ŠKORPIJON 
Namesto dolgega analiziranja skušajte hitro podati odgovor, da vas nekdo ne prehiti. Po daljšem razmisleku boste ugotovili, kaj si želite in česa ne, kljub temu bo pogovor potekal zapleteno.

STRELEC 
Objela vas bo energija lune v znamenju bika, ki spodbuja vztrajnost in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Ne dovolite, da bi se zapletli v konflikt, tako doma kot v službi. 

KOZOROG 
Opozorili vas bodo, da ne slišite mnenja drugih. Kljub argumentom, ki jih boste deležni,  nimajo možnosti, da bi vas prepričali o čemer koli, kar smatrate da ni v vaših okvirjih.

VODNAR 
Energija bo zahtevna, saj bo ob zoprnih informacijah prebujala lastno nezadovoljstvo. Čakanje vas bo izredno motilo ter vznemirjalo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se prilagodite. 

RIBI 
V ljubezni se boste znašli na nejasni prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga ne razumete. Pogoji na področju dela in izobraževanja bodo skoraj idealni, zato izkoristite priložnosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.