Magazin > Horoskop in Numerologija
915 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 18. julija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Po eni strani boste flegmatični in pozitivni, po drugi strani pa boste nestrpni, podzavestno boste pretiravali in poveličevali vse stvari.

Nasmejani se boste lažje kot običajno soočali z raznimi zapleti in težavami. Rešitev bo predvsem iskren pristop, obarvan z diplomatskimi koraki. Pazite, da v krogu sodelavcev, ki ne bodo najbolj prilagodljivi, ne zanetite kakšnega brezglavega konflikta. Z veseljem se boste na področju ljubezni začeli usmerjati k spremembi, ki si jo želite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Naredite si načrt in se lotite lažjih stvari, da vam bo ambiciozen zagon prinesel več volje za reševanje težjih stvari. Dovzetni boste za vsako spodbudo, ki bo povezana s srčnimi željami.

BIK 
Verjemite vase in v svoje sposobnosti, saj vas luna v znamenju strelca lahko popelje do točke, ko se boste vsemu skupaj samo nasmehnili. Zadeva na področju kariere bo odprla nova poglavja. 

DVOJČKA 
Kljub trenutnim težavam vztrajajte še naprej, saj ste na tisti poti, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Žareli boste od simpatičnega zadovoljstva, ki ga bo prebudilo področje ljubezni.

RAK 
Ker boste v notranjosti z energijo lune v strelcu sproščeni, boste pokazali veliko pripravljenost za reševanje najtežavnejših delovnih izzivov. Na področju financ vam bo nekoliko odleglo. 

LEV 
Zaupanje vase bo delovalo na vas več kot pozitivno, zato vztrajate. Lahko si privoščite nekaj lepega, kar si že dolgo želite, saj bo to tista malenkost, ki vas lahko v trenutku razvedri.

DEVICA 
Na področju dela boste nemirni in nervozni. Dopustite si, namesto da trmasto vztrajate v svojih principih spremembo, ki lahko izniči določen zakoreninjen vzorec iz preteklosti.

TEHTNICA 
Končno vam bo, ker se boste priklopili na energijo lune v strelcu jasno, da nimate nobenega razloga za vznemirjenje. Vse stvari se bodo počasi začele reševati v bolj smiselni smeri.

ŠKORPIJON 
Usmerjeni boste k skrbi za dobro počutje, zato si dovolite komu, ki vas bo vabil reči ne in se posvetite raje sebi. Meditirajte in si sestavite bolj zdrav jedilnik, kar vas bo napolnilo z zadovoljstvom.

STRELEC 
Zadevo, ki jo od vas pričakujejo, boste morali izpeljati, kar pa glede na to, da si želite čim prej zbežati na prijetno, ne bo najbolj enostavno. Če boste vztrajali, boste našli rešitev tudi na področju financ. 

KOZOROG 
Nagrada bo prijetno presenečenje, za katero ste že dlje časa prepričani, da vam pripada. Prijeten nasmešek neznane osebe bo vplival na vaše počutje, saj boste v pričakovanju nečesa razigranega. 

VODNAR 
Čeprav boste polni energije, še ne veste, kako bi stvari izpeljati do konca s čim manj obremenitev. Ne smete se ustaviti, saj vas bo obvestilo pomembne osebe razveselilo. 

RIBI 
V slabo voljo vas lahko spravi to, da boste morali odgovoriti na nekaj vprašanj, ki ne bodo najbolj prijetna. Na področju ljubezni boste malce zmedeni, saj v svoja čustva ne boste popolnoma prepričani.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.