Magazin > Horoskop in Numerologija
6573 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 2. februarja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Nežne misli, povezane s čustvi in vsem kar se vam je v zadnjem času zgodilo bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej.

Lažje kot običajno se boste soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini in vam želijo dobro. Prisluhnite tišini in tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih, pa do sedaj niso prodrle. Če na področju zdravja še niste opazili nič posebnega, je zdaj zadnji čas, da se zavedate, da bo potrebno vnesti kakšno večjo spremembo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi zasanjanosti, ki jo prebuja luna v raku boste vse zadeve opravljali počasi, brez pravega navdušenja. Enostavno se sprijaznite, da ste precej zamišljeni in se ne morete poglobiti v to, kar vam dopovedujejo.

BIK 
Ni vse tako, kot ste si želeli, toda vi ste pravi mojster, ko se je potrebno spoprijeti z določeno zadevo in vse skupaj razrešiti v pravi smeri.  Nihče vas ne ovira, morda potrebujete nekaj več časa, da naredite stvari po svoje.

DVOJČKA 
Nekdo vas bo obiskal ravno takrat, ko se boste posvečali pomembnim opravkom. Kljub temu, da vas bodo prijetne informacije mikale, se morate držati tistega, kar ste si zastavili. 

RAK 
Z luno v vašem znamenju si boste znali vzeti več časa za razvedrilo, tudi za kakšno nenačrtovano krajšo pot. Prevelik zalogaj na področju kariere vas ne bo prestrašil, ravno obratno. 

LEV 
Kljub obremenitvam, s katerimi vas bodo zasipali, boste našli dovolj časa tudi za ljubezen. Oddani levi prevzemite vajeti, sicer se ne bo nič zgodilo. Zaman boste čakali na klic ali sporočilo.

DEVICA 
Pozabili boste na lenobno razpoloženje in pasivnost. Kljub nežni energiji lune v raku boste znali pogumno zavihati rokave ter se podati v pomembno razčlenjevanje, ki prinaša odgovore.

TEHTNICA 
Poskrbite z ugodno energijo lune v raku za svoje zdravje in boljše počutje. Imate več možnosti, da se izkažete, vendar le, če boste iskreni in s seboj zadovoljni. Prijetna misel vas navdušuje.

ŠKORPIJON 
Nekdo ne spoštuje tistega, kar sta se pred kratkim dogovorila, zato bodo v prihodnosti skupni načrti pod velikim vprašajem. V ljubezni bo prijetna oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih.

STRELEC 
Samski strelci si boste močno želeli nekoga nagovoriti, a se mu ne boste upali približati, ker se vam bo zdel preveč nedosegljiv. Nikoli se ne ve, morda vas sreča čaka že za naslednjim vogalom. 

KOZOROG 
Vsemu boste na področju kariere pripisali prevelik pomen. Vse skupaj pa vam bo uspelo, če vam bo delal družbo nekdo, ki ne vrže prehitro puške v koruzo. Povežite se z dobrim namenom.

VODNAR 
V kočljivi situaciji se boste trudili ostati vsaj na videz hladni, a vaša naklonjenost kljub temu ne bo mogla dolgo ostati skrivnost. Vse skupaj vam bo nedvomno koristilo, kar vas bo presenetilo.

RIBI 
Kljub luni v raku pričakujte nekaj ostrih besed v službi. Vse se bo zgodilo povsem po nepotrebnem, vendar boste šele kasneje priznali svojo napako ter s tem pomirili situacijo. 

Horoskop danes – za boljše odločitve v vašem življenju.

Preberite horoskop za danes tudi svojim najdražjim.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.