Magazin > Horoskop in Numerologija
10078 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 20. junija 2024

horoskop, astrologija Profimedia
V svoji koži se boste počutili odlično, saj stopamo v obdobje raka.

Nihče se vam ne bo mogel upreti, še najmanj pa nekdo, ki ga imate radi. Preizkušnje vas bodo osebnostno okrepile in vas spremenile v pozitivnem pomenu. V ljubezni vam bodo cvetele rože v barvitih odtenkih, ključ do uspešne komunikacije z ljubljeno osebo bo v odkritosrčnosti in zaupanju. Morda je čas, da končate vse zoprne in nadležne zadeve, oddahnili si boste. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prihaja tihi, vendar zelo zoprn občutek, da vas nekdo kljub vsemu trudu ne ceni dovolj. Pogovorite se čim prej o tem, saj vam to, da se zapirate vase in gojite razočaranje ne koristi. 

BIK 
Na dobri poti ste, da dosežete, kar ste si zastavili, saj vas spremlja godna energija lune v strelcu, še posebej na poslovnem področju. Postanite všeč sebi in se ne prilagajajte po nepotrebnem.

DVOJČKA 
Z nekaj prilagajanja, vam bo uspelo na področju kariere, kjer ste zadnje čase nasičeni preiti v nov začetek. Delovali boste premišljeno in konstruktivno, kar vas postavlja v ospredje.

RAK 
Glede nečesa, kar so vam predstavili, niste dovolj zagnani ali prepričani, čeprav si tega ne priznate. Poskušajte se otresti negativnih misli, ter se raje radovedno podajte v iskanje odgovorov.

LEV 
Z energijo lune v znamenju strelca boste pripravljeni prisluhniti različnim mnenjem, s čimer boste povečali svoje možnosti, da vas čim boljše sprejmejo. Samski, skušajte malce znižati svoje zahteve.

DEVICA 
Ne zapletajte se znova z osebo, ki očitno živi v drugačnem svetu kot vi, saj ne bo čisto nič drugače, le nervozni boste. Stvari se bodo počasi, če se boste odločili, začele postavljati na svoje mesto.

TEHTNICA 
Ko boste osvojili nekaj pomembnega, si boste na ves glas priznali, da je bil že čas, da se vloženi trud začne obrestovati. Tudi finance vam bodo z energijo lune v strelcu dobro služile.

ŠKORPIJON 
Obremenjeni boste z odnosi na prijateljskem področju, saj nečesa še vedno niste razčistili. Kljub ugodni luni v strelcu se boste znašli v zoprni situaciji, zmotila vas bo neodločnost.

STRELEC
Komunikativni boste in z luno v svojem znamenju razigrani. Pri odgovornih ter kompleksnih nalogah vas bo reševala predvsem iznajdljivost. Imeli boste dovolj energije, da vse skupaj zaključite.

KOZOROG 
Neodgovornost sodelavcev vas lahko močno vznemiri, saj se vse skupaj potem zgrne na vas. Pazite, da ne bi tudi sami začeli zavlačevati, še posebej glede zelo pomembne zadeve.

VODNAR 
Ne bodite presenečeni, če vam bodo nasprotovali, saj luna v strelcu prebuja iskrena argumentiranja. Nikar ne iščite takšnih možnosti, ki jih preprosto trenutno ni na razpolago.

RIBI 
Popazite, ker boste v fizičnem smislu bolj ranljivi predvsem na občutljivejše dele svojega telesa. Ne pozabite, da ni vse črno ali belo, ter se v trenutkih šibkosti ne ozirajte na govorice.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.