Magazin > Horoskop in Numerologija
1536 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 25. julija 2024

astrologija, napoved Profimedia
Če boste naleteli na oviro ali odpor, boste znali poiskati ustrezno rešitev, saj stopamo v obdobje Merkurja v znamenju device.

Vešči diplomacije in pogajanja lahko z uporabo šarma in taktnosti dobite skoraj vse, kar si želite. Dan bo odlična priložnost za začetek nečesa novega ali za zmenek, ki ga že dlje časa načrtujete. Izognite se napetosti ter neodločnosti, tako da ste potrpežljivi in da se znate umakniti v pravem trenutku v svojo lupino. Zmotili vas bodo tisti, ki preveč nergajo. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Nekdo vas zaradi pretiranega entuziazma, ki se vas bo dotaknil popoldne, ko luna preide v vaše znamenje, ne bo razumel, kljub temu boste po tihem upali, da se bo kaj spremenilo. 

BIK
Ker boste zamišljeni ter nerodni, preverite vse podrobnosti, saj lahko v kasnejših dneh nastanejo zoprni zapleti. Ne bodite presenečeni, če bo odziv sodelavca negativen in nesramen.

DVOJČKA 
Nikamor se vam ne mudi, zato ne hitite preveč, ker bi lahko, še posebej popoldne, ko luna prehaja v znamenje ovna nekaj spregledali. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost, zato uživajte v spogledovanju.

RAK
Niste še pripravljeni postaviti se zase, saj vas bo kljub prehodu lune v znamenje odločnega ovna ovirala negotovost. V ljubezenskih odnosih ne jemljite vsega za samoumevno.

LEV 
Nekoga boste opozorili, da na določene stvari sedaj gledate drugače. Pomembno bo predvsem to, da gledate bolj nase in se ne obremenjujete več z drugimi in njihovimi koraki.

DEVICA
Zunanji pritiski vas bodo zaradi nakopičenega čustvenega bremena vznemirjali na vsakem koraku. Premislite in analizirajte, kot znate samo vi, ali je res vse skupaj vredno skrbi.

TEHTNICA 
Popoldne, ko luna prehaja v znamenje ovna, vam bodo besede tekle bolj spontano in tudi navihano. Težko se boste zadrževali pred tem, da ne bi v družbi povedali svojega mnenja. 

ŠKORPIJON
Popoldne, ko bo luna v znamenju ovna, boste na vseh področjih neučakani. V zadnjem trenutku se boste spomnili še na nekaj, kar boste prepričani, da nikakor ne more počakati.

STRELEC 
Razpoloženje se bo zaradi prehoda lune iz vodnega v ognjeno znamenje spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne ter finančne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. 

KOZOROG
Kljub temu da vam bo denar povzročil manjše preglavice, boste dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju rib na področju ljubezni zelo sproščeni in pripravljeni na nežne korake.

VODNAR
Preden boste na področju kariere ukrepali, se pomirite in počakajte, če ima smisel, saj bi lahko naleteli na resne zamere. Nikar pa se ne ozirajte na to, kaj si o vsem skupaj mislijo drugi.

RIBI
Ko boste na spletu gledali slike iz morja in raznih dopustov, se lahko za trenutek prebudi zavist. Natančno in dosledno si organizirajte dan, ki vam ne bo najbolj naklonjen. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.