Magazin > Horoskop in Numerologija
12728 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 27. junija 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Na zdravstvenem področju se vam lahko zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom ter stresa in obveznosti pojavijo manjše težavice, povezane z zobmi in glavo.

Vprašajte se, kaj je tisto, kar vas v notranjosti obremenjuje. Prebudile se bodo nežne in občutljive energije, tudi um bo precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili, kaj vse bi želeli narediti, za konkretna dejanja boste premalo vztrajni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Dovolite, da vas vodi pogum, saj se odpirajo zadeve, ki bodo od vas zahtevale hitre odločitve. Izognite se mencanju, ki ga bo prebujala energija lune v znamenju rib, saj bi si kasneje očitali.

BIK 

Na čustvenem področju se boste držali znanih poti, saj si boste želeli predvsem varnosti in stabilnosti. Vroče avanture iz zmenki brez dogovora odpadejo, saj ne boste imeli energije za dramo.

DVOJČKA

Takoj vam bo v kočljivi situaciji, v kateri se boste po naključju znašli zaradi odlične intuicije, ki jo prebuja luna v ribah  jasno, kaj bi nekdo rad od vas. Ljubezensko dogajanje se bo kmalu razpletlo.

RAK

Poskusite s pomočjo lune v znamenju rib vse skupaj jemati z miselnostjo, da se stvari lahko spremenijo. Ni vam treba preveč intenzivno razmišljati, kaj bi lahko izgubili, le prepustite se.

LEV

Imeli boste preveč dela sami s seboj, da bi se ukvarjali z drugimi. Usmerjali se boste v podzavest ter z energijo lune v znamenju rib skušali določene stvari, ki vas begajo razumeti.

DEVICA

V pomembnem pogovoru boste previdni v komunikaciji, s tem boste imeli najmanjšo možnost, da rečete nekaj napačnega. Na koncu boste zmagoslavno dosegli, kar ste si zamislili.

TEHTNICA

Čeprav na področju dela in povezave s financami ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Vzemite si trenutek samo zase, saj potrebujete več miru.

ŠKORPIJON

Nečemu, kar se bo dogajalo na področju čustev boste posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še iščete sorodno osebo. Dovolite nežnosti, da se razprostre.

STRELEC

Skušajte biti samoiniciativni, saj se boste le tako hitreje dokopali do ustreznih informacij. V ozračju se bo prepletala zanimiva in nenavadna ideja, ki vam počasi lahko omogoči poslovni razvoj.

KOZOROG

Odložite nekaj obveznosti in se z energijo rib lotite bolj zanimivih stvari, ki vam bodo popestrile vsakdanjik in vas spomnile, kako prijetno se lahko imate, ko niste močno vpeti v denar in delo.

VODNAR

Če se zaradi neodločnosti, ki jo prebuja luna v znamenju rib, ne boste mogli hitro odločiti med dvema zadevama, se lahko znajdete v nevarnosti, da boste izbrali napačno. Bodite previdni.

RIBI

Na finančnem področju vam bo določena informacija v zvezi z zadevo, ki ste jo pozabili urediti, povzročila nekaj sivih las. Osredotočite se na svoje cilje in ne na nepomembne neumnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.