Magazin > Horoskop in Numerologija
1463 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 29. avgusta 2024

astrologija Profimedia
Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega svetovanja.

Vse skupaj vas bo seznanilo z globino tega, kaj pomeni biti izpopolnjen. Izberite pravo orodje, ko se boste soočali s sabo in s svojimi notranjimi vzgibi. Čeprav boste deležni manjših, vendar hitro rešljivih ovir, se potrudite in naredite vsaj nekaj, vsaj tisto kar lahko. Možnosti so odprte, zato ne obupajte prehitro. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Končno boste zopet zaupali, zato lahko pričakujete boljši občutek in notranje zadovoljstvo. V še tako zoprni situaciji se boste rešili z duhovitostjo in simpatičnim pristopom. 

BIK 
Čas je, da se stabilizirate, odmislite slabe novice ter dvome in zagrizete v jabolko uspeha. Nikar ne čakajte, da se stvari rešijo same, saj bi lahko zamudili zelo dobro priložnost.

DVOJČKA 
Zagovarjate se, ker niste prepričani vase, zato bo skozi dan, ki ga bo spremljala energija lune v znamenju raka precej napeto, posebno v odnosih s tistimi, ki imajo čisto drugačen pogled na življenje. 

RAK
Ustavili se boste pri globokih čustvih, ki jih gojite. Luna v vašem znamenju vas bo povabila v svet intenzivnega doživljanja, ravno zato pa lahko spregledate nekaj na področju kariere.

LEV 
Nekdo izmed sodelavcev bo veliko bolj naporen, kot ste pričakovali, težko se boste zadržali pred izbruhom. Zmotilo vas bo, da bodo izpostavljeni argumenti, ki jih nikakor ne sprejemate.

DEVICA
Z nesebičnim korakom, ki ga boste naredili spontano, boste močno presenetili sami sebe ter tiste, ki vas obdajajo. Morda se vam, ker boste umirjeni porodi kakšna zanimiva domislica.

TEHTNICA 
Preveč se zapletate v teme, ki vam niso dovolj blizu, da bi lahko o njih pametovali, zato se nekaj pomembnega, ne bo rešilo tako hitro kot pričakujete. Izberite raje bolj počasne korake.

ŠKORPIJON 
Premislite o svoji odzivnosti, ki je zaradi vpliva lune v raku zagotovo prepočasna za nasprotno stran, ki pričakuje od vas ključne odgovore. Stopate v obdobje čustvenih sprememb.

STRELEC
Ker se boste sposobni prilagoditi, bo končno zaživel načrt glede pomembne zadeve na področju kariere. Izkoristite pogum, ter skušajte spodbuditi tudi druge, da vam sledijo.

KOZOROG 
Z luno v raku boste zadržani ter previdni, kljub temu boste sposobni pozabiti na stare zamere, saj se boste začeli zavedati, da je napočil čas, da se usmerite v nekaj bolj prodornega.

VODNAR
Zelo moteče na področju odnosov bo, da se nihče ne bo želel prilagoditi ter odstopiti od svojih stališč. Brez pomislekov, ki so vas dolgo obremenjevali, boste direktno izpostavili, kar vas moti.

RIBI 
Stabilni boste, ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah, kljub vplivu lune v znamenju raka boste sposobni razčistiti nekaj, kar je povezano s preteklostjo in vas še vedno ovira.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.