Magazin > Horoskop in Numerologija
10283 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 30. maja 2024

astrologija, horoskop
Prilagajanje bo kljub energiji Zadnjega krajca težavno, saj boste na vsak način vztrajali pri svojih argumentih.

Najboljša odločitev, če želite prijeten dan, je, da ste iskreni, prilagodljivi ter da prisluhnete. Naredite nekaj zase ter za svoje telo. Velik poudarek bo na zunanji podobi, ki pa naj vas prehitro ne zavede v napačna prepričanja. Če boste preveč razmišljali ali poskušali biti potrpežljivi, se verjetno ne bo obneslo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj videti zabavno. Sproščeno boste s pomočjo energije Zadnjega krajca rešili nekaj starih zapletov in si oddahnili.

BIK
Končno boste premagali večji izziv pri izbiri in odločitvi, zato prisluhnite notranjemu glasu. Izogibali se boste konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki so preveč samosvoji. 

DVOJČKA
Preložite večje naložbe, saj bi se lahko usmerili v nekaj, kar vam ne prinaša dobička. Bolj boste nekoga želeli spreminjati, več težav se v prihodnje nakazuje v vajinem odnosu. 

RAK
Zaradi občutljivosti, ki jo prebuja luna v ribah, se bodo pojavile težave s tistimi, ki vam bodo želeli vsiliti svoja prepričanja. Vzemite si trenutek samo zase in si dovolite lenariti. 

LEV
Poiščite na področju kariere rešitev, s katero boste tudi dolgoročno zadovoljni. Če boste malce popustili v svojih stališčih, bodo tudi drugi začeli razmišljati v skupni smeri.

DEVICA
Vprašajte se, zakaj trmasto še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav zelo ranljivi. Sami si zapletate stvari, zato je čas, da dvignete glavo in se usmerite drugam.

TEHTNICA
Iztržite, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav se bo vse skupaj razvilo. Dokazali boste, da se znate postaviti zase ter da si ne dovolite, da vas kdo prenaša naokrog.

ŠKORPIJON
Na vsak način boste na področju kariere trmasto vztrajali, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Žalostni boste, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca ter jih udejanjiti.

STRELEC
Svoje občutke lahko kljub energiji lune v ribah izrazite direktno, brez izgovorov in raznih praznih fraz. Delovali boste z energijo globokega doživljanja, še posebej na čustvenem področju.

KOZOROG
Začeli se boste intenzivno boriti za tisto, kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ostali. Na čustvenem področju se boste z veseljem proti večeru poigrali s sladkimi mislimi.

VODNAR
Ne bodite preostri do tistih, ki vas samo opozarjajo, da nekaj ne delate prav. V večini situacij se boste morali tokrat znajti sami in poskrbeti, da bo vse, kar je pomembno tako mora biti.

RIBI
Nikar ne skušajte dokazovati, da imate samo vi prav in nihče drug. Razveselilo vas bo, da bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo zastavljeni v smeri dobička. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.