Magazin > Horoskop in Numerologija
10974 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 4. julija 2024

astrologija Profimedia
Opravki vas bodo skušali prehitevati, zato se boste težko posvečali zahtevnim nalogam in težjim stvarem.

Vse, kar se bo dogajalo, bo zahtevalo od vas veliko prilagajanja, vznemiri vas lahko nenehno bezljanje naokrog. Neprestano boste iskali nekaj zanimivega ter nekoga, s katerim bi delili argumente. Pazite, da ne bi zaradi občutka, da je suverenost ogrožena, sprejeli prenagljene odločitve, ki bi jo kasneje obžalovali. Nikar ne gojite previsokih pričakovanj. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čez dan, ko se bo luna še nahajala v znamenju dvojčkov, se boste sposobni spontano približati resničnim dejstvom v zvezi s poslovno situacijo. Delovali boste vztrajno in uspešno. 

BIK 
Pohvalili vas bodo, da se znajdete bolj kot ostali, vendar boste po tihem še vedno dvomili o svojih sposobnostih. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča.

DVOJČKA 
Na področju čustev boste opazili, da se nikakor ne morete sprostiti, nekdo se vam prepogosto vrača v misli, čeprav ste prepričani, da ta oseba dolgoročno nikakor ni prava izbira.

RAK 
Polni energije, ki jo bo skozi dan prinašala luna v znamenju dvojčkov, se boste lotili opravkov. Zavedati se boste začeli, da zmorete več kot ponavadi, kar vas bo notranje pomirilo. 

LEV 
Ker sami s sabo ne boste zadovoljni, boste z nemirno energijo lune v dvojčkih pripravljeni na prepir, zaplete se lahko tudi glede malenkosti. Poskrbite, da se besedno ne boste spustili predaleč.

DEVICA 
Z luno v dvojčkih vas bodo navdihnila spoznanja, zaradi katerih boste sprejemali nenavadne odločitve. Nikar se ne ozirajte na mnenja drugih, raje bodite samosvoji ter upoštevajte svoj razum. 

TEHTNICA 
Tako v ljubezni, kot v poslu se vam bo nasmihala sreča, zato bo dan poln prijetnih zaznav ter dogodkov, na katerih boste takšni, kot ste v resnici. Zdravje in počutje bo zelo stabilno.

ŠKORPIJON 
Z energijo lune v dvojčkih, ki vas bo spremljala čez dan ne boste najbolj zbrani. Prav tako boste prejeli nekaj mešanih ter dvoumnih sporočil, ki prebujajo zmedo in raztresenost. 

STRELEC 
Prijetna informacija se vas bo dotaknila, prav tako vam bo vlivala smisel in zaupanje. Zanašajte se na svoj razum, le tako se boste znebili neprijetnega občutka, da bi vam utegnilo spodleteti.

KOZOROG 
Priznajte si, da lažjih poti ni in da boste morali čim prej narediti analizo situacije, ki zahteva od vas, da se odzovete. Z znancem se bosta nepričakovano zapletla v zanimiv pogovor.

VODNAR 
Dogajanje se bo z luno v dvojčkih hitro stopnjevalo, vse večji pa bo tudi spisek obveznosti, povezanih z domačim okoljem ali potovanjem, ki ga z veseljem načrtujete.

RIBI 
Ker boste preobremenjeni z nenehnim razmišljanjem o dopustu, vam bodo nekatere zadeve v službi morda ušle z vajeti. Pomembno bo, da se pravočasno dogovorite glede financ.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.