Magazin > Horoskop in Numerologija
10122 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 5. septembra 2024

horoskop Profimedia
Dovolili si boste vse, kar vam bo prekrižalo misli.

Priložnosti, ki jih ne bo malo, bodo dišale po dolgoročni stabilnosti v ljubezenskih odnosih in boljšemu zaslužku. Prebuja se želja po novih stvareh in drugačnemu delovanju. Spraševali se boste, kaj je tisto, kar si že dlje časa po tihem želite. Rešite lahko vse, čemur ste se izogibali. Naj vas ne skrbi predanost, pustite, da disciplina pride sama po sebi, kadar koli bo potrebna. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Ker se vam bo odprla možnost za spremembo ali finančni napredek, boste ves dan entuziastično naravnani. Tisti, s katerimi ste dnevno v stiku, vas bodo začeli spraševati, kakšne razloge imate.

BIK 

Pazite, da ne boste zaradi ambicioznih energij in občutka, da je vse lepo, česa pozabili ali izpustili. V ljubezenskih odnosih boste z luno v tehtnici prijetno zamišljeni in toplo naravnani.

DVOJČKA

Zelo strogo boste ocenjevali dosežke nekoga od bližnjih in komentirali kaj bi moral narediti drugače, zato se ne čudite, če se bo iz prijetnega kramljanja razvilo napeto stanje. 

RAK 

Nekdo vam bodo poskušal prikazati bolj objektivno sliko, vendar boste kljub umirjeni energiji, ki jo prebuja luna v tehtnici, neposlušni. Vse boste želeli opraviti preveč po svoje.

LEV

Precej energije boste porabili, preden vam bo uspelo prebroditi raztresene misli, povezane s področjem prijateljskih odnosov, na katerem ste v zadnjem času doživeli razna presenečenja. 

DEVICA

Ne pričakujte, da vas bodo sodelavci ter prijatelji razumeli, o čem vi v notranjosti sanjate. Bodite bolj direktni, saj si boste s tem močno olajšali situacijo na področju kariere.

TEHTNICA

Zaradi zadeve, ki je ne razumete v pravi smeri, boste v službi kljub luni v svojem znamenju deležni manjših napetosti. Zamotite se s kakšno prijetno zadevo, ki bo preusmerila misli. 

ŠKORPIJON

Kljub temu da vas bo zanimalo izključno delo, boste v zasebnih odnosih neulovljivi in hkrati precej nepredvidljivi. Če je ozračje v službi napeto, nikar ne prilivajte še dodatno na ogenj.

STRELEC

Zaradi energije lune v tehtnici boste na simpatičen način izražali svoja čustva. Tudi od drugih boste pričakovali, da bodo jasno povedali, kaj jim leži na srcu in kaj jih morda moti. 

KOZOROG

Razjasnili boste zoprne nesporazume, ki so na sporedu že dlje časa, prav tako se boste z luno v tehtnici počutili osvobojeno ter notranje umirjeno. Ljubezenski zmenki bodo igrivi.

VODNAR

Soočite se, saj lahko kljub preteklim nesporazumom ujamete bistvo ter odnos prestavite v lepšo pozicijo. Tako zelo ste bili zaprti v svoje okvirje, da niste opazili drugih odtenkov. 

RIBI

Prisluhnite, brez da bi nekoga prekinjali, saj bo najbolj pomembno to, kaj si nekdo misli o vaših korakih. Intuicija bo zelo močna, prebuja se tudi čustvenost, še posebej pri tistih, ki ste v razmerju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.