Magazin > Horoskop in Numerologija
10750 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 6. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Če boste občutljivi in ranljivi, prosite za razlago, po kateri hrepenite.

Pomembno bo predvsem izražanje sebe, ki z Mlajem niti ne bo tako zelo zahtevno. Zabrisale se bodo stroge meje, zanimal vas bo le pošten pristop. Prihajajo iskanje občutka vrednosti, samoopredelitve in namena ter sprejemanje novih lekcij. To je čas zdravljenja in ponovne pridobitve moči. Sočutna vibracija vas bo ščitila pred besednimi napadi in negativnim pristopom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Organizirajte z energijo Mlaja, ki vas bo prebujala nekaj, kar vas bo po težjem obdobju ponovno razvedrilo. Tudi na poslovnem področju se bo vse skupaj končno zavrtelo v pozitivno smer.

BIK
Po nepotrebnem ste v skrbeh, da se nekaj ne rešuje v pravi smeri, saj se bo v prihodnjih dneh vse uredilo. Na področju čustev bo veliko vznemirljivih namigov, toda bolj malo konkretnega dogajanja.

DVOJČKA 
Delovali boste zelo zamišljeno, kar bo opazil tudi nekdo od sodelavcev. Preveč drezanja v osebni prostor vas lahko vznemiri, ter notranje obremeni, zato povejte, da ne potrebujete nasvetov.

RAK 
Z energijo Mlaja v dvojčkih se boste končno osvobodili pomembnega bremena, poveznega s finančnim področjem. Zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo zelo simpatična.

LEV
Nekdo se očitno ni spremenil, kar vas bo razžalostilo, saj ste pričakovali bolj iskren razplet situacije, ki je za vas zelo pomembna. Pred vami je nova pot, ki vas bo razbremenila občutka negotovosti. 

DEVICA 
Možnosti za boljše pogoje na področju dela in denarja se bodo pokazale spontano, zato jih spretno izkoristite.  Zoprna situacija, ki ni odvisna od vas, se vas naj preveč ne dotakne.

TEHTNICA 
Čeprav boste z Mlajem entuziastično usmerjeni, nikar ne obljubljate več, kot ste pripravljeni ponuditi. Zagotovo si želite sprememb, zato se prenehajte izmikati, ter raje zagrizite vanje. 

ŠKORPIJON 
Mlaj prinaša mnogo energije in ključnih odločitev, s katerimi bi se počasi lahko pomaknili tja, kamor si želite. Ljubezenski korak se bo izkazal za zelo dobro odločitev.

STRELEC 
Smotrno bi bilo še enkrat preučiti, kaj si želite in česa ne, le tako se boste lahko uspešno podali naprej. Ne izdajte pomembne skrivnosti, saj bi se lahko vse skupaj obrnilo proti vam. 

KOZOROG 
Urejanje finančnega področja vam ne bo šlo od rok, prav tako nerodni ter površni, kar ni v vaši navadi, boste z luno v dvojčkih ob pomembnih podvigih na poslovnem področju. 

VODNAR 
Na poslovnem področju boste nestrpni in živčni, saj se bo zaradi pikre kritike prebujal občutek, da vam vsi želijo škodovati. Čas je, da se prilagodite in se prenehate pritoževati.

RIBI 
Na simpatičen način si boste zaradi Mlaja upali več in tako presenetili sebe ter tiste, ki vas dobro poznajo. Samski se ne boste več držali nazaj, zato si lahko obetate prijeten klepet v dvoje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.