Magazin > Horoskop in Numerologija
959 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 8. avgusta 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Skušajte delovati zbrano, izognite se prenašanju pomembnih odgovornosti na druge.

V negativnem smislu se vas bodo dotaknile krizne situacije, večje odločitve in slabe novice. Dobro razmislite, koga boste vprašali za pomemben nasvet. Lahko se zgodi, da dobite veliko nekoristnih informacij in nekoristnega balasta. Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika lahko pričakujete pohvalo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Spoznali boste, da ste še vedno dovolj zagnani, da dokončate nekaj, kar vas lahko na področju kariere postavi v ospredje. Področje čustev bo s prehodom lune v tehtnico vedno bolj bogato.

BIK
Poskusite nekaj novega, nekaj, kar vas bo razvedrilo ter usmerilo, da pozabite na zoprn pripetljaj, ki vam krade energijo. Bolj boste zaposleni, manj negativnih misli se bo prepletalo.

DVOJČKA 
S prehodom lune v tehtnico lahko osebnostno napredujete, korak za korakom in premišljeno. Prodrite v neznano, vendar najprej preverite vse, kar bi lahko morda šlo narobe.

RAK
Dolgočasna in počasna energija vas bo naredila nemirne, zato boste ves čas brskali po telefonu, ne da bi vedeli, kaj iščete in kaj je v tem trenutku za vas resnično pomembno. 

LEV 
Čeprav si želite čim prej naprej, vas bodo čustva vlekla v preteklost, tja, kjer nečesa še vedno niste razčistili. Vse, kar je povezano s finančnim stanjem, vas lahko pozitivno preseneti.

DEVICA 
Imate dovolj dobrih argumentov, zato se boste z lahkoto lotili težjih stvari ter zaključili z nasmeškom. Pričakujte pozitivne novice, predvsem od tistih, ki jih že dlje časa niste srečali.

TEHTNICA
Nekdo vas bo s svojo lepo gesto in prikupnim načinom delovanja popolnoma prevzel. Na področju ljubezni boste prepričani, da ne potrebujete nobenih nasvetov, saj se zavedate, kaj morate storiti. 

ŠKORPIJON
Prebujena radovednost vas bo rešila v situaciji, ko bodo vsi ostali dobesedno zamrznili. Prešli boste k dejanjem, tako v kariernih ter finančnih zadevah kot tudi na področju čustev.

STRELEC
Ob pogledu na urnik boste točno vedeli, čemu je treba pripisati prioriteto, zato se boste znašli v še tako zahtevni situaciji. Gibanje na prostem bo prava razbremenitev.

KOZOROG 
Razjezilo vas bo, da se ponavlja nekaj, kar vas že nekaj časa v notranjosti vznemirja. Če bodo slučajno vpleteni tisti, ki vedno znova zanemarjajo vaše predloge, se boste postavili zase.

VODNAR 
Pri reševanju težavnih sporov ne boste najbolj ravnodušni, saj vam bo pomembno, da se napetosti čim prej umaknejo. Določen čustveni odnos vam bo vedno bolj zanimiv.

RIBI
Nekaj vas vedno bolj moti, vendar ne dovolj, da bi se zbrali, se odločili in nekaj spremenili. Preživite več časa v dvoje, še posebej če ste pred kratkim začeli ljubezensko razmerje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.