Magazin > Horoskop in Numerologija
1610 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 1. septembra 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Spontane misli in zaznave, ki jih bo prebujala konjunkcija med Luno in Merkurjem, bodo krojile usodo današnjega dne.

Ugotovite, kje tiči kamen spotike in skušajte v pomembnih situacijah ravnati tako, kot bi vi želeli, da ravnajo drugi. Čas je že, da razširite duhovna obzorja, ki jih že nekaj časa ni razsvetlila nobena modrost ali novost. Karkoli boste začeli, lahko v prihodnosti obrodi odlične sadove. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prevelika zagnanost, ki jo prebuja luna v levu, vas lahko pripelje do neugodne situacije ali konflikta, zato se preden se podate v akcijo, malce notranje umirite in o vsem še enkrat razmislite.

BIK 
Spoznali boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali, da bodite z določeno osebo bolj previdni. Prišel je trenutek, v katerem bo zelo pomembno, da odreagirate na direkten način.

DVOJČKA 
Obremenjeni boste z zadevami, ki vas skrbijo, zato kljub pozitivno naravnani luni v znamenju leva ne boste najboljša družba. Za slabo voljo boste odgovorni sami, zato ne krivite drugih.

RAK
Presenetil vas bo intenziven razvoj dogodkov. Pri pogovorih boste odprti in direktni, zato si lahko obetate optimistično naravnane podvige ter veliko smeha in dobre volje.

LEV
Ne izgubljajte časa za tiste ljudi, ki vas ne jemljejo resno, raje se sprostite, da si povrnete energijo. Ljubezen bo tista, ki vas bo navdihnila, saj se boste sposobni prepustiti.

DEVICA 
Na vsak način se boste trudili, da bi nekoga izmed domačih prepričali o pomembni zadevi, ki bi se morala premakniti. Z močno voljo, ki jo prebuja luna v znamenju leva, vam bo uspelo. 

TEHTNICA 
Vezani, z močnimi zaznavami se boste dokopali do zelo pomembnih zaključkov na področju partnerstva. Privoščite si počitek, ki vas bo usmeril v to, kaj bi morali še spremeniti. 

ŠKORPIJON
Prednost boste z veseljem podarili iskrenim prijateljem, ki vam bodo pomagali do nasmeška na obrazu. Če ste samski, boste odprti za osvajanje in deljenje lepih komplimentov. 

STRELEC
Prebudijo se lahko manjši nesporazumi, ki vas lahko kljub prijetni energiji lune v levu utrudijo. Ustvarjalne naloge ter druženje z mlajšimi bodo na dan privabile razigranost. 

KOZOROG 
Nikar zaradi ležernosti, ki se bo na trenutke prebujala, ne zamudite priložnosti za šport, rekreacijo in spontana druženja. Presenečenja, ki vas bodo čisto po naključju doletela, bodo sladka.

VODNAR
Za ljubezenske podvige bo manj časa in energije, zato se lahko pri tistih v resnem razmerju pojavi nezaupljivost. Poskrbite, namesto da se ukvarjate z drugimi za svoje zadovoljstvo.

RIBI
Že nekaj časa ste zadržani in skrivnostni, zato se z energijo lune v levu razbremenite. Odlično razumevanje s simpatično osebo nasprotnega spola bo zagotovo dvignilo razpoloženje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.