Magazin > Horoskop in Numerologija
1035 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 11. avgusta 2024

astrologija Profimedia
Globoko vdihnite, saj vas, če se ne boste sposobni prilagoditi čakajo težavna soočenja.

Čeprav bi se končno radi izborili za svoj prav, vam tokrat žal ne bo uspelo. Ne zapletajte se v domačem okolju v histerične dvoboje, saj že vnaprej veste, da bi lahko skrhali odnose. Dolgi pogovori lahko razkrijejo skrite dimenzije ter vas rešijo notranjih napetosti. Ne bodite presenečeni, če se bodo pojavile težave s spanjem in apetitom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Obnovite stik z osebo, ki ji še vedno zaupate in globoko v sebi veste, da vas pogreša. Glede zdravja bodite pozorni na glavo in želodec, saj ste se zadnje čase prevečkrat znašli na meji zmogljivosti.

BIK
Nikar se, ko se bo nekaj začelo svetlikati ne veselite prehitro, saj je pred vami še nekaj korakov, ki bodo potrebni na poti k realizaciji. Pomembno bo, da pravi trenutek izrazite svoje mnenje.

DVOJČKA
Ne izgubljajte zaradi napete energije, ki jo bo prebudila luna v škorpijonu svojega časa za razna prerekanja v družinskem krogu. Spomnite se, da se je včasih bolj modro le opazovati.

RAK
Pričakovali boste pomembno sporočilo, ki pa lahko zaradi dvomljivega priokusa zamudi. Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo iste napake, raje se iz njih nekaj naučite.

LEV 
Utrujenost vas bo popeljala do tega, da se ne boste mogli izogniti občutku, da se nič ne premika dovolj spontano. Pazite, da se izognete raznim izpadom zaradi ljubosumja.

DEVICA
Zaradi svojih negativnih zaznav, ki jih bo sprožila energija lune v škorpijonu, se boste zalotili, da vam misli nenehno letijo na različne strani, prav tako bo prisotna zmanjšana storilnost. 

TEHTNICA
Z luno v znamenju škorpijona boste sposobni delovati v skladu z lastnimi potrebami, sposobni boste tudi globljega zaznavanja. Prebuja se tudi sposobnost razumeti in poskrbeti za druge. 

ŠKORPIJON 
Znali se boste sočutno povezovati ter z energijo lune v svojem znamenju poiskati ustrezne smernice, katere vam lahko omogočijo, da se v prihodnje glede nečesa lažje odločite. 

STRELEC
Na poti do pomembnega zaključka boste odlično pripravljeni. Vse kar si boste zastavili, bo potekalo brez zavlačevanja ter raznih pripomb, zato se bo začelo prebujati simpatično zadovoljstvo.

KOZOROG
Družinske odgovornosti bodo zaradi energije lune v škorpijonu odpirale premisleke o finančnem področju. Pomagate si lahko z iznajdljivostjo ter pogovorom, ki prinaša dobre iztočnice. 

VODNAR
Pričakujte nekaj manjših nesporazumov, ki vas bodo spravili v zoprno pozicijo in onemogočili umirjeno delovane. Stvari se bodo zavihtele v popolnoma nasprotni smeri.

RIBI
Povabilo, ki ga že nestrpno čakate, vas bo navdihnilo s prijetno vibracijo. Z luno v znamenju škorpijona, ki se običajno zateka v temačne hodnike, boste pripravljeni na poglobitev. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.