Magazin > Horoskop in Numerologija
12100 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 14. julija 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Zaradi vpliva Prvega krajca boste zaznali okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, kar vas bo pomirilo, saj se boste najboljše znašli sami.

Priložnost vas bo dohitela, le zaupajte vase. Veliko vam bo pomenil širok krog prijateljev, ki jih lahko kadar koli pokličete. Hitro se boste naveličali, če boste vpeti v določeno rutino. V negativnem smislu lahko v kočljivih situacijah odreagirate neodvisno in neodgovorno. Pazite, da preden skočite preverite, kam se podajate. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Dogajanje boste poskušali zaradi prehodna lune iz umirjene tehtnice v strastnega škorpijona napolniti z vsem mogočim. Česar ne boste morali povedati na glas, ne izpostavljajte preveč.

BIK
Na čustvenem področju vas bo spremljala energija Prvega krajca, zato se bodo stvari, ki so bile sporne končno uredile v vašo korist.  Dovolj imate sprememb in nihajočega razpoloženja.

DVOJČKA
Razmišljali boste o oddihu, potovanju ali sproščenem izletu, ki bi vam še kako prav prišel. Dotaknila se vas bo lekcija, ki vas bo opomnila, da sta za uravnotežen odnos potrebna dva.

RAK
Zelo pomembno vam bo, da bi na določene ljudi, s katerimi se boste končno srečali, naredili dober vtis. Na čustvenem področju boste zmedeni, saj ne boste točno vedeli, kaj se pričakuje od vas.

LEV
Če se bodo dogajale neljube situacije, pred katerimi ne boste mogli zbežati, se z njimi direktno soočite. Nekdo od bližnjih že nekaj časa bega vašo odločitev, v katero niste povsem prepričani.

DEVICA
Nikar se ne ustrašite odločitev, povezanih z osebnim področjem, saj lahko rešite tudi kakšno zapleteno, neljubo situacijo. Morda vam bo celo nekdo nesebično priskočil na pomoč.

TEHTNICA
Popoldne, ko luna preide v znamenje škorpijona, se boste znali odklopiti in pozabiti na težave. Česar ne boste takoj razumeli, se raje ne boste dotikali, saj ne boste imeli energije za težje stvari.

ŠKORPIJON
Intenzivno se boste ukvarjali s čustvenim področjem, ki bo s prehodom lune iz zračne v vodno energijo nihalo sorazmerno z razpoloženjem. Ne bodite presenečeni, če bo nekdo ves čas drezal v vas.

STRELEC
Prihaja nekaj resnih pogovorov, ki bodo s pomočjo energije Prvega krajca razbili energijo, ki vam ni pisana na kožo. Končno boste prišli do določenih zaključkov, povezanih s samim sabo. 

KOZOROG
Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati, saj vas bo nekdo presenetil s sporočilom, ki bo prijetno vabilo. Odločite se narediti spremembo na področju odnosov.

VODNAR
Prvi krajec bo omogočil, da bo mentalna iznajdljivost na vrhuncu, zato boste na težave in zoprne situacije malce pozabili. Pomembna informacija vas bo ustavila v zadnjem trenutku.

RIBI
Tudi če vam nekaj stvari malce uide iz nadzora, se nikar preveč ne obremenjujte. Na trenutke boste imeli občutek, da se nekomu, ki pričakuje konkreten odgovor, ne morete več izmikati.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.