Magazin > Horoskop in Numerologija
9630 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 15. avgusta

horoskop Profimedia
Prvi krajec bo prebudil vaše čute in vas nežno popeljal v drugo smer razmišljanja ter delovanja.

Želeli si boste delovati, realizirati in se spontano dokopati do pravih rešitev. Področje čustev bo zajela nota topline, ki bo omogočila, da besede ne bodo ostale neizražene. Razne ovire vas tokrat ne bodo ustavile, ampak vas bodo motivirale. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Nenavadno bo to, da boste kljub vplivu Prvega krajca skoraj ravnodušni do tistih, ki bi se vam v drugačnih okoliščinah zasmilili. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste preprosto zadovoljni s sabo.

BIK

V današnjem dnevu, ko vas bo objela energija škorpijona uporabite svoje sposobnosti v domačem okolju, ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam nekdo ne vrača pozornosti v enaki meri.

DVOJČKA

Begala vas bo upornost. Če boste s pomočjo lune v škorpijonu uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za vaše telo in dušo in se zadovoljno nasmehnili vsemu skupaj.

RAK

V trenutku, ko boste to najmanj pričakovali, boste deležni številnih priložnosti. Ideje bodo izvirale iz vaših misli. Jasno in odločno izrazite to kar vam govori srce, opaženi boste.

LEV

Do nekoga od domačih ste se obnašali grdo, kar je bilo nedopustno in hkrati nesramno. Verjetno tega sploh niste nameravali, zato je prišel čas, da se opravičite in pogovorite.

DEVICA

V določeni okolici se ne boste počutili najbolje, čeprav znate svojo zadrego spretno skrivati. Ni razlogov, da bi se preglasno pritoževali, vseeno si morate priznati, da vas motijo tudi malenkosti.

TEHTNICA

Ne obremenjujte se, če trenutno ni vse tako kot mora biti. Pomembno je, da ste povezani s sabo in svojim notranjim doživljanjem. Nikar ne bodite pesimistični ob misli na ljubezen.

ŠKORPIJON

Dokazali boste, da ste spretni. Kombinacija spretnosti in vztrajnosti je že dober temelj za uspeh. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti, le v vaših mislih, za realnost še ne bodo dovolj zrele.

STRELEC

Do nekoga od bližnjih, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nekoliko nezaupljivi, kar vam lahko zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ne bi smeli sklepati tako negativno.

KOZOROG

Nikar ne bodite presenečeni, če boste do pravih odgovorov prišli počasi in po številnih  zapletenih ovinkih. Nihče ne bo razumel, zakaj vendar tako komplicirate po nepotrebnem. 

VODNAR

Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj. Še posebej napeto bo na področju ljubezni.

RIBI

Danes vam lahko uspe poiskati srečo in duševni mir. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli razjezi in ostanite močni, kot ste vajeni običajno. Prisluhnili vam bodo, zato spregovorite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.