Magazin > Horoskop in Numerologija
7887 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 16. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zelo boste obremenjeni s čustvi in polni strahu pred prihodnostjo, zato nikakor ne boste pripravljeni sprejeti težav drugih.

Preveč intenzivno razčlenjevanje vas lahko močno obremeni. V vse, česar se boste lotili boste vlagali ljubezen in toplo energijo. Družinski ter prijateljski odnosi bodo polni razumevanja, zato se ne bojte za konflikte. Na področju zdravja se vam nakazuje dobro počutje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zdaj ni čas, da bi nekaj pomembnega prepuščali naključju, vse skupaj bo odvisno predvsem od vaših odločitev in poglobitev vase, ki jo bo pričarala energija lune v znamenju raka.

BIK
Prihaja veliko priložnosti da uredite družinske odnose, zato glavo pokonci, ko se bo potrebno dogovarjati o pomembni zadevi. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, prav tako ne komplicirajte preveč.

DVOJČKA
Če boste v odnosih delovali v pozitivni smeri, boste kljub občutljivosti, ki jo prebuja energija lune v znamenju raka v domačem okolju ohranili optimizem in prebujali dobro voljo. 

RAK
Ne nasedajte besedam nekoga, ki ni iskren in se želi samo okoristiti. Odločite se sami. V prijetni družbi si boste nabrali veliko moči za prihodnje odločitve na osebnem področju.

LEV
Obremenile vas bodo opazke prijateljev, zato se boste morali potruditi ohraniti zbranost. Zaradi vpliva lune v raku boste zelo sentimentalni in občutljivi na vseh področjih.

DEVICA
Notranjim napetostim, ki jih prebuja luna v znamenju raka bo na področju družinskih odnosov sledil dialog, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Samski, nekaj vas bo razžalostilo.

TEHTNICA
Obetavno srečanje prebuja nekaj strasti in dobre motivacije. Dan se bo razvijal v ugodni smeri, med hišnimi obveznostmi si boste znali vzeti čas tudi za druženje, ki vam bo godilo.

ŠKORPIJON
Ne razmetavajte preveč z energijo, saj jo boste v večernih urah, ko je pred vami pomembno soočenje resnično potrebovali. Naredite končno nekaj zase, v smeri osebnega napredka.

STRELEC
Poskrbeli boste, da bo počutje, ki ga bo krojila energija lune v raku obarvano z lepimi energijami. Delovali boste složno in hkrati spontano, kar bo simpatični osebi nasprotnega spola zelo všeč.

KOZOROG
Ker bodo zaradi energije raka v določenem odnosu nastopile nejasnosti, vas bo začelo vse skupaj pošteno skrbeti. Poskrbite zase tako kot si zaslužite in se ne zapletajte v težke pogovore.

VODNAR
Nikar ne bodite obremenjeni z razmišljanjem, kako bi se v kočljivi situaciji rešili na čim lažji način. Soočiti se bo potrebno in izpostaviti tiste faktorje, ki so že dlje časa moteči.

RIBI
Z energijo lune v raku se boste znali notranje umiriti in si pričarati lep dan. Dišalo vam bo branje zanimive literature in prebiranje člankov, kjer lahko najdete kakšno zanimivo smernico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.